agnieha tjaghe Opublikowano 29 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 na dnie powietrznych myśli oddycha marzenie wyczuwam je skórą jest ciepłe i ciche dobre jak zapach Twojej czułej naiwności żyję nim niewątpliwie głaszczę je czasem i karmię się nim o świcie dlatego kiedy zapytasz mnie jutro -dlaczego??- ja nie chcąc Cie stracić skłamię że nie wiem na pewno
Messalin_Nagietka Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 no Agniecha - jak na pierwszy wiersz - można pogratulować - ale troszkę wytarte tematy przerzuciłaś prze łącza na portal - zastanów się na wyeksploatowanymi - wietrznymi myślami i marzeniami - moze by je podkręcić? z szacunkiem MN
agnieha tjaghe Opublikowano 29 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 :) Droga MN tam są dna POWIETRZNYCH myśli, ale racja, rozumiem i dziekuję za komentarz:D Co do tematu... cóż poradzisz? Takie życie;) :D pozdrawiam:)
Messalin_Nagietka Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po pierwsze nie jestem kobietą - tak powietrznych a jeśli chodzi o zrozumienie to mam troszkę może dziwaczne zapatrzenie (nieco ukośne) i zwykle szukam w tekście podtekstów - z szacunkiem dla autorki i jej wiersza MN
agnieha tjaghe Opublikowano 30 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 :) pzrepraszam wiec za pomyłkę Szanowny MN i prosze o wybaczenie.. :) a co do "dziwacznych(ukośnych) zapatrzeń"... nie mam nic przeciwko;) pozdrawiam:)
Robert Baranowski Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 jest super podoba mi się tylko tak dalej pozdrawiam
Agnes Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 niestety mnie się nie podoba, poczawszy od tytułu do końca, pierwsza częśc utworu jeszcze jakoś jakoś ale końcówka zupełnie do mnie nie przemawia, może dlatego że nie poczułam klimatu, takie to wszytsko wydało mi się bezpłciowe.... Oczywiście może to sprawa pochmurnego dnia:) Agnes
Rekomendowane odpowiedzi