Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Gdy biust faluje mojej dziewczynie na fali wzniesień miło się płynie.
Magda_Tara Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 :))))))))))))) jak zawsze, fikuśne mini, bo mini takie być musi buziak, Heniu!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo cóż więcej pisać skoro jest wiadomo, gdy na biuście legnie taki sapiens homo nie wytrwa w bezruchu a te poczynania, zwykle to preludium, preludium kochania a ja kocham pływać więc w pływackim ruchu posuwam się dziarsko po biuście, po brzuchu i tutaj zakończę ten opis działania chociaż to nie koniec mojego pływania. Serdecznie pozdrawiam i odwzajemniam się buziakiem:))))))))))))))))
Waldemar Talar Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak zwykle u Henia - wesoło i miło . Nie tylko dziewczynie jest miło Henryku gdy biust jej faluje nam również chłopom bo mamy ślinę na języku. pozd.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak zwykle u Henia - wesoło i miło . Nie tylko dziewczynie jest miło Henryku gdy biust jej faluje nam również chłopom bo mamy ślinę na języku. pozd. Kiedy zgrabne dziewczę paraduje w mini każdy zdrowy facet sam swój język ślini po czym ową ślinę raptownie połyka i pociera wargi końcówką języka. Dla mnie też nie obce takie zachowanie bo też łykam ślinę kiedy mijam łanię a moje hormony (choć krzyżyków wiele) sprawiają, że patrzę na nią jak to cielę. pozdrawiam serdecznie HJ
Dorota_Jabłońska Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 w płynnej ekstazie nieś ją jak refren nim przyjdzie zmiennik maleńki surfer Heniu, pozdrawiam najserdeczniej :)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kiedy w ekstazie pływak pomyka sam siebie stawia w roli zmiennika bo chce być macho, jurnym facetem więc zmienia style i pływa grzbietem, kraulem, motylkiem, stylem dowolnym, żabką lub pieskiem, konikiem (polnym?), i nie chce zwalniać chociaż na fali jak młotem serce z wysiłku wali i chociaż w płucach już nie ta para, on ciągle na przód, on wciąż się stara. Dorotko, pozdrawiam Cię serdecznie:))))))))
Smok Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 dyszy i dmucha sapie do ucha gniecie przydusza pręży się tusza
Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odgłos sapania niesie się echem pomiędzy jednym a drugim wdechem i ta sprężystość poniżej pasa też jak by z wolna jakoś przygasa a całe ciało nachodzą dreszcze choć do spełnienia co nieco jeszcze. Pozdrawiam serdecznie HJ
Janusz_Ork Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Henryku, Twoich wierszyków nie sposób nie lubić. Ale tym razem otrzymałem nie tylko porcję dobrego nastroju; muszę przyznać, że narobiłeś mi apetytu. Serdecznie. J.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też pragnę wziąć na chatkę jakąś panią lub dzierlatkę, która nigdy nie jest syta - lecz gdzie taka jest kobita? Pozdrawiam serdecznie HJ
egzegeta Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 no nie powiem, fajne to TO, ale nie pozostawia czytaczowi żadnej możliwości do własnej interpretacji, dlatego Szanowny Autorze pozwalam sobie na taką wersję: gdy to faluje mojej dziewczynie na fali wzniesień miło się płynie. :)) Pozdrawiam
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cóż więcej mogę? Powiem Ci tyle - płyń, płyń pływaku, nie zostań w tyle i nie patrz na to, że wartka woda bo tam u mety czeka nagroda, lecz nim ją sięgniesz musisz niestety bezpiecznie wpłynąć na linię mety i choć przeszkadza lecz dla spokoju jak chcesz mieć pewność to pływaj w stroju. :)))) Pozdrawiam serdecznie HJ
egzegeta Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pulsują nieustannie za koronkami falochronu aksamit w okowach bezszelestny rytm przypływ i odpływ nocą gdy adorowane w pewności czekają na delikatny sztorm :)) Pozdrawiam
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pulsują nieustannie za koronkami falochronu aksamit w okowach bezszelestny rytm przypływ i odpływ nocą gdy adorowane w pewności czekają na delikatny sztorm :)) Pozdrawiam ruszyła stop klatka przyśpieszenie wzrasta twardnieją muskuły z konsystencji ciasta zastygają w skałę twardszą od granitu aby w tej postaci dotrwać aż do świtu płynąc bez ustanku do przystani dobić by nocny maraton laurem przyozdobić. :)))))) Pozdrawiam serdecznie HJ
Tali Maciej Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 gdy na fali krągłość się wznosi to w mych żyłach się podnosi ciśnienie albo namiotu cienie (((-:
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widziałem na fali dętkę od traktora przy której dyndała samców niezła sfora i choć dętka krągła na całej długości nie widziałem u nich wzniesień, wypukłości bo być może wszystko przykrywała woda a że nie widziałem dla mnie żadna szkoda można i tak: Widziałem na fali dętkę od roweru w którą wlazł i płynął pływak z pegeeru i choć dętka krągła na całej długości nie było u niego widać wypukłości a wszystko co stało do góry pionowo to dętkowy wentyl - ten to stał wzorowo. Pozdrawiam serdecznie:))))) HJ
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli tak to nie ma sprawy zapraszamy do zabawy bo kolejna fala wzbiera Co? Nie pływasz? Chcesz trenera? Tu samemu trzeba radzić co i gdzie należy wsadzić, tutaj każdy swój garb dźwiga bo to Super Ekstra Liga. Pozdrawiam serdecznie:))) HJ
Rekomendowane odpowiedzi