Jolanta_S. Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 zapytaj trupa ma zjedzone usta urodził się w dzień Mariusza* odszedł w czterdziestej tajemnej jesieni jego toastem co roku wznoszą zgrozo moja jak mógł całował się z tą czarną wiedźmą kiedym go zdradzała jego liryka nie sprawiała bólu źrenice nie czuły ani krzty zawodu wciąż gra ognisty język do diabła w książkach wieczny i te róże ____________________ * 19 styczeń imieniny obchodzi Mariusz
a._mrozinski Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Do wiersza bardzo pasuje motto, które jest umieszczone pod Twoim imieniem. Urwane myśli są dobrym chwytem poetyckim, ale nie zawsze (mam na myśli róże w zakończeniu). Poza urwanymi myślami nie ma na czym zawiesić myśli. Arek
Marat_Dakunin Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Dla mnie też tekst zgadza się z mottem, ale dotyka jednak pewnej tajemnicy: to jest tak rozedrgana Kobiecość, że strach coś o tym powiedzieć. Niech więcej Panowie się boją, a Panie mają.. pozdrawiam
H.Lecter Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Poe Toaster czyli nagrobek i parę popkulturowych gadżetów... Płyciutkie i niezdarne.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Nie próbuję cię zrozumieć.....
Jolanta_S. Opublikowano 2 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefan ja wiem :) i na tym polega urok mężczyzny... kochać i kochać... a nie szukać dziury w całym... dlatego Twoje wiersze są dla mnie jak róże :) serdecznie - Jola.
Jolanta_S. Opublikowano 2 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli Pan tak płytko patrzy - a głębiej nie warto, można się utopić ;) Mimo braku "kromki ze smalcem" podziwiam Pana zaangażowanie.
Jolanta_S. Opublikowano 2 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Arku, u mnie jesteś rzadkością, tym bardziej miło... Zgadzam się z Tobą motto właściwie to moja najlepsza sukienka, skrojona i uszyta idealnie na moje kształty i potrzeby duszy, a do tego całkiem sexi :) w tym roku nie było róż na płycie, może dlatego urwane myśli, gdzie te trzy róże, czemu zabrakło, dlaczego... czy będą w przyszlym roku... można zawiesić myśli na samych różach... jeszcze dodam od siebie - kim jest, a może był tajemniczy gość... w styczniu ubr. minęła 200 rocznica... a w tym roku - brak koniaku i brak róży i brak tajemniczej postaci... a może On odszedł... myślę, że ciekawe straszności, a swoją drogą, wiersz powstał też w dziwny sposób, ktoś mi zadał pytanie "co by powiedział... " - ale to inna beczka... muszę poszukać tego gościa, nie dokończył rozmowy ze mną i pisał straszne wiersze. serdecznie - Jola.
Jolanta_S. Opublikowano 2 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marat ja się pięknie kłaniam :)))
H.Lecter Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli Pan tak płytko patrzy - a głębiej nie warto, można się utopić ;) Mimo braku "kromki ze smalcem" podziwiam Pana zaangażowanie. To nie zaangażowanie, tylko mdłości...
Jolanta_S. Opublikowano 2 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli Pan tak płytko patrzy - a głębiej nie warto, można się utopić ;) Mimo braku "kromki ze smalcem" podziwiam Pana zaangażowanie. To nie zaangażowanie, tylko mdłości... Jak Pan zemdleje, to proszę pisać, przyjdę z pomocą (usta-usta), zrobię sztuczne oddychanie ;)
IN Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 poe by się popłakał, ze wzruszenia ;)
Rekomendowane odpowiedzi