Marek Hipnotyzer Opublikowano 28 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 ta chwila wiecznością zatrzymam ją z łatwością i zdradzę strasznej ciszy moje tajemnice posłuchaj ciszo! teraz opowiem ci w szczegółach wszystkie te momenty zbyt wielkie na wstyd posłuchaj jak mówię jak mówię i płaczę a na koniec zapamiętaj: to się nie zdarzyło! nie wydarzyło się nigdy! moja pępowina jak stalowa lina od tej pory pomoże mi będę głośna, wesoła zaangażowana ucieknę od Ciebie byś swoich tajemnic nie zdradzała nie mów mi ciszo o tym co się nie wydarzyło
asher Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Moim zdaniem piaskownica. Może się nam nie wkurzysz, ale w prozie jesteś lepszy...
majkaa_m... Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 z dwóch dzisiejszych cisz zdecydowanie wybieram messallina
Ewa Lis Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 widze, ze temat stał się chwytliwy moze za jakiś czas rzucę następnym
Marek Hipnotyzer Opublikowano 30 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 wcześniej bym sobie dał uciąć niż bym chwytał czyjeś tematy świadomie zwłaszcza takich wielkich poetów
Rekomendowane odpowiedzi