Jacek_Suchowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 letnim wieczorem pocztę otwieram oczom zdumionym jawi się dama znowu ją widzę niech to cholera czarna i laptop ma na kolanach patrzy z ekranu dosyć figlarnie i tak niewinnie bluzkę rozpina w końcu ją zdjęła wygląda marnie anorektyczka istna chudzina skóra wisząca kości sterczące w miejscach co ponoć nic tylko kochać taka wypłoszy ptaszki na łące szczęście mi sprzyja mam photoshop-a krążąc kursorem wstawiam krągłości skrzętnie wypełniam ubytki ciała inne już mogą jej pozazdrościć wdzięki o takie każda by chciała cicho noc przyszła a we mnie płonie pora najwyższa coś zacząć teraz lecz przemówiła: „tylko spokojnie naucz korzystać mnie z komputera”
krzysztof marek Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 super! gratuluję i pozdrawiam.
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 ....ile kosztuje taki laptop ???? :))))...a tak powaznie to : z jajem, chumorem, podszyte pieprzykiem i jeszcze ta " pochwała " modelek ... szczególnie tych 14 letnich, udających 25 letnie madonny...pozdrawiam i do ulubionych dodaję :))
Jacek_Suchowicz Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 dzięki za komentarze ale jeszcze wnoszę poprawki jeśli coś wyłapiecie to proszę pisać pozdrawiam Jacek
Anna_Para Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Leciutka satyrka, doskonały pomysł, by wybić z głowy paniom notoryczne diety i odchudzanki. Chwalę, cieplutko, Para:)
Biała Lokomotywa Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Dla mnie super. A da się w photoshop-ie z ciuchci - TGV?
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ....jeśli chodzi o poprawki zamieniłbym miejscami " kości sterczące skóra wisząca " na skóra wisząca kości sterczące ...nie zmienia nic a lepiej się moim zdaniem rymi do " na łące" , ale tak jak jest jest równie " ładnie " i może jakoś słabo stylistycznie brzmi - " wdzięki o takie każda by chciała " - a tu nie mam koncepcji ( wdzięki to takie każda by chciała ? ....wdzięki więc takie każda by chciała ??? ) ...pozdrawiam :))
Jacek_Suchowicz Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ....jeśli chodzi o poprawki zamieniłbym miejscami " kości sterczące skóra wisząca " na skóra wisząca kości sterczące ...nie zmienia nic a lepiej się moim zdaniem rymi do " na łące" , ale tak jak jest jest równie " ładnie " i może jakoś słabo stylistycznie brzmi - " wdzięki o takie każda by chciała " - a tu nie mam koncepcji ( wdzięki to takie każda by chciała ? ....wdzięki więc takie każda by chciała ??? ) ...pozdrawiam :)) dzięki zgadzam się pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ponoć jest moda na panie krągłe pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na monitorze można wszystko pozdrawiam Jacek
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ....jeśli chodzi o poprawki zamieniłbym miejscami " kości sterczące skóra wisząca " na skóra wisząca kości sterczące ...nie zmienia nic a lepiej się moim zdaniem rymi do " na łące" , ale tak jak jest jest równie " ładnie " i może jakoś słabo stylistycznie brzmi - " wdzięki o takie każda by chciała " - a tu nie mam koncepcji ( wdzięki to takie każda by chciała ? ....wdzięki więc takie każda by chciała ??? ) ...pozdrawiam :)) dzięki zgadzam się pozdrawiam Jacek ..."Ten, kto nic nie wie, nic nie kocha. Ten, kto nic nie robi, nic nie rozumie. Ten, kto nic nie rozumie, jest nic nie wart. Ale ten, kto rozumie, również kocha, zauważa, widzi... Im więcej wiedzy wiąże się z jakimś przedmiotem, tym większa jest miłość... Kto wyobraża sobie, że wszystkie owoce dojrzewają w tym samym czasie co poziomki, nic nie wie o winogronach." - Paraselsus ....nie ma za co :))
Lübow Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znakomita puenta i ciekawy pomysł.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeszcze ciutek pracy pozdrawiam Jacek
Bernadetta1 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 ten laptop Jacku zaczarowany co go otwierasz piekna kobieta czy zamiast tej kruczoczarnej damy wstawić blondynkę mogę na przetarg?;);) pozdrawiam Jacku:)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 blondynka tutaj mi nie pasuje gdyż dla niej inny jest stereotyp u niej w nadmiarze i tam i tu jest lecz za daleko nie powiem o tym
Bernadetta1 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już rozbudziłeś moją ciekawość szepnij choć słówko nim się nadąsam czy te blondynki tak nawet , nawet w sam raz czy ...proszę już jestem w pąsach...;) pozdrawiam żartobliwie :):):)
Czarna_Dama Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Jacku dzięki, super saryrka jestem pod wrażeniem puszysta dama hi,hi napiszę coś dla Ciebie w rewanżu jeśli się nie obrazisz buziale pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czekam :))) pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już rozbudziłeś moją ciekawość szepnij choć słówko nim się nadąsam czy te blondynki tak nawet , nawet w sam raz czy ...proszę już jestem w pąsach...;) pozdrawiam żartobliwie :):):) pozwolisz ,że naszą dyskusję przeniosę na inne forum Jacek
Rekomendowane odpowiedzi