teresa943 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 pod lupą męskiej rozwagi obrazowość gubi blask kobiece granie na zwłokę zbyt skomplikowane w słowach tylko do czasu nie znaczy tak szkarłaty róż w ikebanie lubią się droczyć wiem że to głupie ale… wreszcie odkryj światłocienie kobiecej mowy
aluna Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Dobrze że jesteś Krysiu! Trzeba otwierać oczy na męski,,,,! Jestem za i z Tobą! Serdecznie! Ania
egzegeta Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak o kobiecie - to pociąga i ten tytuł też mnie zatrzymał jeśli można; "kobiece" w wierszu zamieniłbym na "jej" "róż" bym wyrzucił niech zostanie tylko- "szkarłaty w ikebanie" To tyle z grubsza:) aha z tym "nie" i "tak' też bym coś zrobił, ale nie mam pomysłu:( pozdrawiam
Koval_ZNowin Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 słownik dobra rzecz:) tylko że czasem trzeba też tłumaczyć tłumaczenia tłumaczeń:) pozdrawiam serdecznie:)
krzysztof marek Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 ładnie Krysiu :) myślę że propozycje egzegety są warte przemyślenia. niemniej ja też nie mam pomysłu na to "nie" :( pozdrawiam serdecznie :)
teresa943 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Cię Aniu :) Jak dobrze, że znów jesteś. Trzeba otwierać oczy...mężczyznom, gdy są zbyt "logiczni"... Dziękuję. :):) Cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak o kobiecie - to pociąga i ten tytuł też mnie zatrzymał jeśli można; "kobiece" w wierszu zamieniłbym na "jej" "róż" bym wyrzucił niech zostanie tylko- "szkarłaty w ikebanie" To tyle z grubsza:) aha z tym "nie" i "tak' też bym coś zrobił, ale nie mam pomysłu:( pozdrawiam Witaj! Dzięki za zatrzymanie i za sugestie. Przypadły mi jak najbardziej. Nad "nie" i "tak" intensywnie myślę i zadaje się, że coś mi świta... :-) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj! Masz rację...czasem trzeba i nigdy dość tłumaczenia :) Dziękuję. :-) Serdecznie pozdrawiam - Krysia ps Czasami zastanawiam się, co porabiasz :)
teresa943 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Krzysiu :) propozycje Egzegety (i Twoje) zawsze ceniłam, teraz też skorzystam :) a na "tamto" mam już jakowyś pomysł... dziękuję :-) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi