Anna_Para Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Wiersz można przeczytać w książce: Jolanta Zarębska, Śpiewam i milczę, Miniatura, Kraków 2012, ISBN 978-83-7606-401-7 Cieplutko pozdrawiam, Para:)
klubo Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Anno- lubię już twój wiersz - za optymizm jakim jest wypełniony- może tylko to "wychrapywanie radości"- bym zastąpiła- pozdrawiam
krzysztof marek Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 pięknie i solidnie zbudowany wiersz Aniu, logicznie i technicznie. nie mam uwag :) czasownik to część mowy definiująca ruch bezruch zatrzymuje a stanie w miejscu cóż... nie rozwija. kości i mięśnie zastane bolą i promieniują na resztę organizmu. gdy boli ciało szwankuje duch. to wszystko moja teoria, pewnie nie doskonała i ułomna ale bez Twojego przecież by jej nie było :) dzięki! pozdrawiam serdecznie Aniu :)
Anna_Para Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Klubo: Bardzo Ci dziękuję. Serdecznie witam u mnie zawsze, i zapraszam na jeszcze. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Krzyś: Doskonale mnie rozumiesz, a ja wiem, dlaczego. Serdecznie i cieplutko dziękuję. Para:)
Magda_Tara Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 i tu odpowiem wierszem, choć tym razem przepoważnie: Dlaczego ja tak trudno zrozumieć jeszcze trudniej a dlaczego nie jedwab zamiast włosów uwiera jestem zachwycona bałaganem rozrzucone klocki domina nadają sens cieszy smród spalonego mleka od nowa a Twój wiersz - przepiękny, szeroki, radosny, otwarty. bardzo, Para!
Anna_Para Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Serio: Twój wiersz także ważny, piękny. Dzięki Taro za poetycki komentarz. Cieplutko, Para:)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Czytając, zobaczyłam paletę przyjaznych kolorków, i kobietę posługującą się nimi z wielką uwagą. Ale to takie moje... Bardzo, bardzo podoba* Serdeczności, Leo.
Anna_Para Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Loeo: Bardzo dziękuję. Jeszcze ciutkę zmieniłam, myślę, że na lepsze? Cieplutko, Para:)
Pielgrzym Ostatni Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Miło zobaczyć, że nie tylko ja używam czasem zakazanych słów... Piękny tekst o rozsmakowaniu w Czasowniku, o tarzaniu się w szczęściu Chyba tylko kobieta tak o tym pisać potrafi pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Pielgrzymie: Dzięki piękne. Czasownik - niezbędny do "opowiadania"- przydaje się także do wyrażania uczuć. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Witek_Zaborniak Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Jak zawsze jestem pod wrażeniem. Jeszcze wróce
6 kilo Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Anno, muzykalność u Ciebie w słuchu i w wierszach, przytulam się do takiej poezji, pozdrawiam sierpniowym wiatrem, jacek.
Anna_Para Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Witku, bardzo serdecznie dziękuję. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Jacku: Bardzo mi miło, że przytulasz. Czekam na takie komentarze zawsze. Dzięki, dzięki. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Mateusz Kielan Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Gdzie jeździsz, Aniu, na tym rowerze? Podoba mi się Twój wiersz. Pozdrawiam.
Anna_Para Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 To nie jest wiersz o mnie, Mateuszku. Dzięki, Para:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Śliczny bardzo barwny przekaz myśli wyrażony w poezji. W codzienności z czasownikiem obcujemy za pan brat On jest naszym przewodnikiem i prowadzi nas przez świat. Serdeczności Aniu:)
Anna_Para Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Bolesławie: Dzięki piękne za poetycki komentarz. Cieszę się, że podoba Ci się mój wiersz. Cieplutko pozdrawiam. Para:)
Rekomendowane odpowiedzi