Anna_Para Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 morzu opowiedziałam skargę nie wyda jej pośród nagich opalonych ciał obca i nierozpoznana pisałam imię na piasku ile jeszcze podobnych ręczników i koców wchłonęło wilgoć niespełnionych pragnień nie wiem krople potu albo łez przecież jednakowo słone wsiąkane w zapominanie nikogo nie obchodzą ech wietrze my oboje wiemy jak smakuje pogarda
Magda_Tara Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 cudko wrócę niebawem, bardziej się roztkliwię :* jestem :) prześlicznie, wzruszająco, malarsko, obrazowo (zapachniało morską bryzą), tęsknotą, niezrozumieniem. umiesz, jak nikt, oddać rozterki peelki, Anno. dobrze, że wróciłaś! :))
Anna_Para Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Taro, dzięki piękne, piękniuchne. Dobrze się wraca. Cieplutko, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. garda po-garda ;* oddaj! pomaga
Czarna_Dama Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 skarga o tak wyrzucić z siebie do morza, wiesz to pomaga Aniu. buziale, pozdrawiam.
Anna_Para Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Czarna Damo, rozumiem, że słabszy wiersz;( Trudno. Nie mam formy. Dzięki za czas, lepsze to niż ignorek. Cieplutko, Para:)
krzysztof marek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 ten wiersz jest bardzo spokojny. jak nie Twój, ale widzę przecież że Twój :) skarga jest zawsze skargą nawet gdy jest nie wysłuchana. wyrzuciłbym: z drugiego wersu "w niepowołane ręce", z czwartego "szczęściu". reszta jest w porządku. ostatnio mam manię skracania wypowiedzi i tak widzisz jakoś się udziela :) a swoją drogą: cieszę się jak nie wiem że jesteś już tutaj Aniu :) pozdrawiam serdecznie i bardzo :)))
Anna_Para Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Krzysiu: Dzięki, za chwilę powarsztatuję na tym tekście. Także się cieszę, że już jestem wśród swoich;) Cieplutko, Para:)
wanesa_ciska Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Nic to że słono ,,przyjdzie czas na slodycz , w boksie tylko mówią że gardę trzeba trzymać wysoką by się dobrze chronić ,,czyli głowa do góry i będzie ok....pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Wanesko: Dzięki za psychoterapię dla mojej peelki. Cieplutko, Para:)
krzysztof marek Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi że skorzystałaś z propozycji "wyrzucania". po mojemu jest płynniej. i dobrze Aniu, że strofki są takie jak teraz - krótkie, bo jest bardzo czytelnie. pozdrawiam :)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Witaj Aniu. Cieszę się , że jesteś:)) I już morski, refleksyjny wiersz. Pięknie oddałaś klimaty ścierania się dwóch płaszczyzn. Serdeczności - Leo.
Grażyna_Kudła Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Aniu, jak pięknie Twoja peelka powierza przyrodzie swoje skargi.. Tytuł, oczywiście wyjaśnia wszystko, nie oddać ciosu, ale też nie nadstawiać drugiego policzka, po prostu zasłonić się przed kolejnym bolesnym razem. Bardzo podoba mi się takie ujęcie, z ufnością ale i rozwagą. Bo ze mnie to taka raczej naiwna pesymistka :) Pozdrawiam serdecznie, Grażyna. :)
Anna_Para Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Krzyś - bardzo dziękuję za konstruktywny komentarz i uwagi. Jak widzisz - leżą, jak ulał. Cieplutko. Buziak, Krzyś. Para:)
Anna_Para Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Leo: Bardzo miły komitet powitalny. Dzięki. A morze - jeszcze słyszę szum. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Grażko. Miło mi, że systematycznie wpadasz. Miło mi także, że doceniasz metodę. Zapraszam zawsze. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi