teresa943 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 zewnętrzne wścibstwo ssie od wewnątrz smarując zaufanie sztucznym miodem w wydaniu plotek łatwo się rozchodzi po ludziach nieraz trudno strawić fałsz ciekawskiej muchy choć słodko bzyczy pozostawia gorycz
Grażyna_Kudła Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 oj, bardzo mi się podoba, takie prawdziwe, a zakończenie... super! pozdrawiam, Krysiu Grażyna :)
krzysztof marek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 mądry wierszyk. odchudziłbym jeszcze pierwszą strofę o: "naiwność" i "okruchy" plus zmiana "zaufania" na "zaufanie". wiem to nie warsztat ale praktycznie w nim ostatnio nie bywasz. pozdrawiam Krysiu :)
klubo Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 uważam podobnie jak krzysztof- pozdrawiam
Magda_Tara Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 mucha to mucha, Kryś :* świetne
Eunicee Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Powiedziałabym, że odmienić się Twoja poezja ostatnio. Z subtelnego liryzmu przechodzisz w coś, czego jeszcze nie umiem nazwać, ale to coś równie świetnego, jak dotychczas. Pozdrawiam:)
teresa943 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Grażynko! Dawno Cię u mnie nie było. Cieszę się, że podoba się. Dziękuję. :-)) Cieplutko - Krysia
teresa943 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzysiu, zgadzam się z Tobą...hehe... przegadałam nieco :)) już jest wedle sugestii. Praktycznie mam malo czasu, więc nie bywam w warsztacie, ale już niedługo na pewno pojawię się... Dziękuję. :))) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. więc już Wam "uległam", bo mądrze sugerujecie :) dziękuję :))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no...mucha musze nierówma, te "tnące" błyskiem sensacji są najgorsze, takie swojskie paparazzi :)))) dzięki Madziuś :)))) cieplutko - Kryś
teresa943 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, zmieniam klimat...ale spoko, tylko od czasu do czasu, szczególnie gdy temat sam się "wpycha" na warsztat dziękuję Eunicee :))) cieplutko pozdrawiam - Krysia
Bolesław_Pączyński Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę odmiany u Ciebie, odbiegasz od tych ciepłych, lirycznych ale czasem trzeba i to jest dobre. Takie szczere zaufanie gdy podstępem wyłudzone, cierniem w sercu pozostanie, fałszywie było słodzone. Pozdrawiam Krysiu:)
Dorota_Jabłońska Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zmiana klimatu - dobra :) Pozdrawiam serdecznie :
teresa943 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę odmiany u Ciebie, odbiegasz od tych ciepłych, lirycznych ale czasem trzeba i to jest dobre. Takie szczere zaufanie gdy podstępem wyłudzone, cierniem w sercu pozostanie, fałszywie było słodzone. Pozdrawiam Krysiu:) odmiana? chyba tylko taka, że o...innych ludziach, zgodnie z moją sygnaturką, człowiek wciąż w centrum... dziękuję Bolku za ciepłe słowa :))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Dorotko :))) cieplutko pozdrawiam - Krysia
Leokadia_Koryncka Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 cała prawda, bo nie zakładam, że istnieją półprawdy. ładnie - Krysiu:) serdecznie, Leo.
teresa943 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "półprawdy" są ucieczką od prawdy dziękuję Leo :))) cieplutko pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi