Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie ma nic gorszego od szczęśliwego poetynie ma nic wspanialszego od nieszczęśliwego poetyz kilkoma makaminade mnąrozłożyłem nogi na łącegdy czuję pracę mrówekdrżą mi policzki z rozkoszy- mam smyrgotkipoprzedniej wiosnysiedzieli tu we dwoje jacyśczułem uciskanie na spróchniałym mostkuprawie jak bicie kościelnego dzwoneczkakiedyślubię zapach ziemilubię zapach wnętrza zieminie lubię zapachu zieminie lubię zapachu wnętrza ziemiw wilgoci zagrzybionejco gra z moimi brwiamiw zabijanienie oddychamumieramnie umieramżyję wieczny kretrodzaj kretynabez kopcówbez bałwochwalstwasam na samsam
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 To mi się zaczyna podobać Muszę pogratulować i czynię to z wielką przyjemnością Pozdr.
Assire__var__Anahid Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 i mi sie podoba wiecej nie mam potrzeby dodawać
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie ma nic wspanialszego od nieszczęśliwego poety-kiedy gubi złotą podkowę - tworzyobok stoję i podziwiamwiersz jak łza czystyaga
Adam Raj Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo ciekawy wiersz, wart powrotu.pozdrawiam
joaxii Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Piękny wiersz. I bardzo prawdziwy. Wręcz fizycznie odczuwalny. Nie będę psuć nastroju interpretacją. Chciałabym tylko powiedzieć, że tak naprawdę, człowiek zawsze jest sam. Tylko nie zawsze zdaje sobie z tego sprawę. A ślepy czasami widzi więcej. Bo nie daje się oszukać powierzchownym obrazem świata.Rozgadałam się - przepraszam. Ale dopadła mnie melancholia...
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Adamie wiersz jest super, ale z tematyką przesadziłeś teraz. Pogrążasz moją i tak cienkimi nićmi szytą psychikę w dole, ale może dzięki temu będę pisał lepiej niż dotychczas
Rekomendowane odpowiedzi