piasek pustyni Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Pod moim opowiadaniem konkursowym o śmierci nie mogę nic wyjaśnić, odpowiedzieć, nie ma takiej opcji. Wyjaśniam Panu, iż mój tekst wsadziłem w ostatniej chwili, że na moim zegarku dochodziła godz. 00.00 myślałem, że zdążę. Cóż wyszło inaczej. Pod tekstem przeprosiłem, nie mogłem przecież nic więcej zrobić. Jeszcze raz przepraszam, proszę usunąć mój tekst, nie mam możliwości zrobić tego osobiście. Przepraszam za zamieszanie - piasek pustyni.
piasek pustyni Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wyszło co wyjść nie powinno. Jaki ja palma, że przed północą zachciało mi się pisać i to na konkurs. Spaliłem się ;) Pozdrawiam - piasek.
M._Krzywak Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Pechowa godzina, bo 00:05:26 Ale nic się nie stało strasznego, opowiadanie otworzyłem, można je ew. wykasować.
piasek pustyni Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie M. Krzywak z tego wynika, że można nie kasować... ale ktoś może mieć pretensje? ... ale gdyby zostało :) Dziękuję i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi