Anna_Para Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Ten wiersz i inne "patatajki" można przeczytać w książce: Jolanta Zarębska, Śpiewam i milczę, Miniatura, Kraków 2012, ISBN 978-83-7606-401-7 Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 ...dodałem skromnie do ulubionych, tak jak poprzedni, bo mię słów uznania brakuje :))) , że nie wspomnę o szczenie :))) która to po raz wtóry nie wróciła na miejsce długo ...długo .....pozdrawiam
Czarna_Dama Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Dojrzały tekst, pisany wprawną ręką. Liryka na wysokim poziomie, jestem pod wrażeniem, pięknie -gratuluje i pozdrawiam autorkę wiersza.
wanesa_ciska Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Miłość sprawia że zaskakujemy samych siebie ,co jesteśmy w stanie zrobić dla kogoś >>? Zapominamy wówczas czasami o sobie, ale to już inna bajka ...piękny życiowy tekst pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zdzisławie: Najpierw wstawiamy szczękę na miejsce - starym, sprawdzonym chirurgicznym sposobem;) Potem - dzięki prześliczne. Kłaniam się tak miłemu recenzentowi. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Czarna Damo: Bardzo mnie zaszczyca taka recenzja. Jest mi naprawdę przemiło. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Wanesko: Bardzo dziękuję za "piękny, życiowy". Jestem zaszczycona. Cieplutko, kłaniam się, Para:)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Aniu: toż to liryczne misterium, oprawne białym złotem. Przy tym wierszu, nie trzeba nic więcej. Zabieram i nie oddam! Serdecznie - Leo.
Anna_Para Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Leo: Bierz i przytul do serduszka. Jest dla takich, jak Ty! Dzięki piękne! Kłaniam się wdzięcznie.
Magda_Tara Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 bardzo piękny wiersz, a właściwie dwa, drugi bardziej, bo łobuziarski, energetyczny, destrukcyjny. już wiem, kto szyby tłucze na mieście! :)))))))))))))) brawo!
Anna_Para Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Taro! Dzięki za lekturę i kilka słów. Nawet jeśli podoba się tylko połowa wiersza. Bo to jeden wiersz, ale... co tam! Cmokam, cieplutko, Para;)
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Ładny wiersz Aniu. Jedno co mnie troszeczkę razi to ilość czasowników w trybie przypuszczającym ale rozumiem, taki zamysł wiersza. Kusi odbiorcę :) Pozdrawiam serdecznie.
Anna_Para Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Janie Chciany: Bardzo wdzięcznie dziękuję. A no, bez czasowników się nie "opowiada" historyjki i obrazu. Poza tym - ciągle próbuję. Cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi