Grażyna_Kudła Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 chcę nauczyć się od nowa patrzeć na drzewa i kwiaty posmakować wiary w zapach i przyjazny dźwięk słowa dogadać się z własnym odbiciem w lustrze zobaczyć swój pejzaż o gładkiej fakturze z uśmiechem na pierwszym planie wieczorem wyprostować plecy zmęczone całodziennym uczeniem się świata
Magda_Tara Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 dziękuję, Graża! jestem chrzestną tego wiersza! tak się czuję, wzruszyłaś mnie tu i tam! tak trzymaj, Dziewczyno! dasz radę :)))) powodzenia! buziak. a wiersz wspaniały, otwarty, z ogromnym oddechem, z nadzieją, otwarciem, wiarą i siłą! brawo
Czarna_Dama Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ciekawy wiersz chociaż smutny, gdyż ciężko zapomnieć o wszystkim i na nowo odkrywać piękno świata jednak w wierszu występuje ,,chcę" jak tytuł porównanie do chorej duszy, którą zapewne można wyleczyć i Tobie tego życzę. Dla mnie jest to bardzo osobisty wiersz autorki, zasługuje na wyróżnienie, Pięknie, gratuluję.
krzysztof marek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 hm. najgorzej jak brak chęci, jeśli jest to połowa sukcesu. i prostowanie pleców to po prostu fraszka :) czego życzę peelce. pozdrawiam Grażynko.
Anna_Para Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Mam dziś dobrą noc na Orgu! Kolejny doskonały tekst! Bardzo mi się, Grażko. Właśnie prostuję plecy po ciężkim dniu uczenia się świata. Celnie, czysto, doskonale. Nocna zmiana Ann, cieplutko, Para:)
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...ważne jest to chcę :))...poważnie ...już widać ten uśmiech...już, tak mniemam... " chciec to móc "... tekst czarujący z tchnieniem wiary według mnie :))
Grażyna_Kudła Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jesteś Madziu i to jeszcze jak! dobrze czujesz! moje ogromne DZIĘKI tez się wzruszyłam... ale po takich słowach od Ciebie, nie będę się mazgaić :))) buziak :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszystko można wyleczyć... z takim dopingiem :) Dziękuję.
Grażyna_Kudła Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, w takim razie życzę Ci kolejnych dobrych nocy i... sprawnych pleców:) Bez tego się nie da, a tymczasem- miłej nocki i owocnego dnia. Dziękuję, Aniu i pozdrawiam serdecznie. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...ważne jest to chcę :))...poważnie ...już widać ten uśmiech...już, tak mniemam... " chciec to móc "... tekst czarujący z tchnieniem wiary według mnie :)) o tak, tak Zdzisławie, właśnie dziś rano też zobaczyłam... ten uśmiech w lustrze :))) tchnienie wiary, jak najbardziej dziękuję i pozdrawiam :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. święta prawda, Krzysiu... najpierw trzeba chcieć chcieć :) plecy? fraszka, już mam wyprostowane :))) dziękuję pozdrawiam sedrecznie Krzysztofie :)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Grażynko, póki życia stanie, uczymy się, chcemy prostować plecki, bo to się opłaca, bo do przodu, bo dla nas przede wszystkim. Smutny, jednak z pozytywną nutką. Piękny, dlatego do Ulllllllllllu. Serdecznie - Leo.
wanesa_ciska Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 To jest potrzeba zmian ważna i oby te plecy już nie musiały boleć od zginania ,niech peelka zacznie juz wysoko głowę nosić ,,,pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi