Pancolek Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Na pierwszy rzut idą opowiadania, tomik poetycki bądź dramat. Każda propozycja będzie w kolejnym wątku głosowana. Tu dajemy tylko propozycje. Termin głosowania nad propozycjami 9-15 sierpnia. Moja propozycja: pięc opowiadań Ernesta Hemingwaya w języku polskim bądź angielskim.
Ruffle_puffle Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Nie wiem czy wypada zaproponować, zwłaszcza, że nie odpisałem jako pierwszy, a i z czasem dość kiepsko, bo we wrześniu PRAKTYKI. Ale zaklepuję :))) Tomaž Šalamun i jego Jabłoń. Nie wiem czy popularna, obgadana itd., ale nie czuję się po przeczytaniu jakbym zmarnował czas.
Pancolek Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. WIELKIE DZIĘKI. Na razie głosuję na Twoją propozycję :)
Monika_Gromala Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Ja mam dwie propozycje: Legenda o pięknej Julci i inne opowiadania Bohumil Hrabal Życie z Idiotą Wiktor Jerofiejew
Ania_Ostrowska Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 A ja "Nauka pływania" - Graham Swift
Pancolek Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miały byc powieści, ale niech będzie ;)
Pancolek Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O autor dobry, dobry ;)
wanesa_ciska Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Trzy miłości ,,,Cronin ,,dla kobiet ale nie tylko ,,,
Pancolek Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok. Ze względu na mało propozycji, czekamy na kolejne do 15 sierpnia, potem głosowanie
Monika_Gromala Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Na pierwszy rzut miały iść opowiadania.
Pancolek Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tajest. Opowiadania, poezja lub dramat. Propozycje "nieadekwatne" skasujemy za czas jakiś ;p
Monika_Gromala Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zarówno Legenda o pięknej... jak i Życie z idiotą to zbiory opowiadań :)
Pancolek Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Od razu sprawdzone i zaaprobowane
M._Krzywak Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Na "Kącik" to pewnie osobny dział by pasował?
Józef Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Czytamy coś? czy czkamy na nowy dział na forum?
Rekomendowane odpowiedzi