Anna_Para Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 była sobie mała mucha mała mucha – upiredziucha co dzień kąpała się w kupie po czym miała myśli głupie śniło się tej muszce małej że jest panią ziemi całej i przepiękne wiersze pisze o jakich ten świat nie słyszał była pewna od zarania że ją śledzi pewna Hania więc fruwała po śmietniku w maskującym pelusiku poprawicie: ka – pelusik? nic mylnego – ona musi swoim muszym obyczajem coś wymyślać ciągle stale wpadła raz do restauracji nieopodal pewnej stacji i zamawia hamburgera byle szybko byle tera i żeby był bez cebuli bo ją po cebuli muli a poza tym – wiedzą duzi po cebuli – śmierdzi z buzi kelner przyniósł hamburgera ona – że już nie chce tera miał być z kupą nie z kotletem pokłóciła się z facetem kelner wygnał ją z lokalu tu się nie je kupy – lalu i na wszelki w restauracji domknął drzwi od ubikacji nie pomoże ka – pelusik kiedy mucha się pokusi o kanapkę z wielką kupą muchy – trzeba mieć pod lupą
Anna_Para Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Bajka dla małej Zuzi.Tekst zainspirowany dowcipem: "Przylatuje mucha do restauracji i zamawia: poproszę kanapkę z kupą, tylko bez cebuli, nie lubię, jak mi śmierdzi z buzi" :) Miłego czytania.
Magda_Tara Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 super bajka! a ja się już zaczęłam wyciszaaaać :(((((((((((((( i umarłam ze śmiechu! no i jak teraz zasnę????????? świetne! brawo! dobranoc! ;D
Anna_Para Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Taruniu, przecie to bajka na dobranoc. No widzisz, co ja piszę dla Zuzanny??? Wiem, jestem niepoważna. Przepraszam, Taruniu. Już będę serio! Para:)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 świetna baja! uśmiałam się:))))))) Zuzia pewnie też. serdecznie... Leo.
Anna_Para Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Leo: Dzięki. Śmiałyśmy się obie na głos! :) Cieplutko, Para:)
Grażyna_Kudła Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Mucha nie siada! :))) Fajowo, Aniu. Pozdrawiam serdecznie, Grażyna. :)
Anna_Para Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Grażko: Znaczy- nie kupa:)))))) Dzięki piękne w imieniu moim i bohaterki bajki. Cieplutko, Para;)
marek_cz. Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 I tak Aniu pisz, tylko się nie wymiguj, bo trzymam Cię.. na muszce :))) Pozdrawiam, marek :)
Anna_Para Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Tak będę pisać, Marku cz. - bo inaczej nie ma sensu. Teraz będą same takie pierdołki, bajeczki i satyrki. Jestem pewna. Dzięki śliczne, że wpadłeś, Nocny. Cieplutko, mimo chłodu i deszczu, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi