cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2010 odpływam.nieznośna lekkość bytu. robaczki fiku miku.rzęsy most zwodzony, dróżnik nieodgadniony.między browarem a gandzią. lecz w lustro nie patrzy ze wzgardą. lubi te stany.czy w ramach czy bez ram. totalitarnie wolny.do rany przyłóż i cham. trąć go - skoczy za tobą w ogień. szturchnij - zamknięty sam w sobie. śledzi loty kosmiczne , a z lupą korniki i mrówki. czasem zaiskrzy.jak szklanka żarówki. niepoczytalny gdy chwyci za pióro. sami widzicie. bzdura za bzdurą. Wolin 09 V 2010
krzysztof marek Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 dobre ;) czy bzdury? i tak i nie ;) stan nieważkości posiada pozytyw i negatywy. i tworzy znakomite środowisko do badań naukowych ;) pozdrawiam cezary!
Marek Konarski Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Wierszyk ma pewien "nieznośny", bzdurny urok :)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 uroczo bzdurny:) Podoba, niech się czyta... pozdrawiam... Leo.
anna_rebajn Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Penta znakomicie uzupełnia całość, ale w pozytywnym sensie. Zabawa słowami. Ale co to "gandzia"??? Pozdr. a.
Ela_Ale Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Przypadł do gustu bzdurny wierszyk - bardzo mi bliska treść. Nieskończona entropia w głowie! Rzuca po ścianach. Po lustrach też. Pozdrowienia. E.
cezary_dacyszyn Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 krzysztof marek : dziękuję za wgląd i ... właściwy odczyt ... !? Pozdrawiam :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Marek Konarski : jeszcze trochę i mnie zacznie się podobać ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Leokadia Koryncka : :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 anna rebajn : nie wie Andzia co to gandzia ? ... przyszła do mnie nie wiem skąd zawróciła w głowie tak dokładnie teraz rozumiem to jest to jedna z nią noc i już przepadłeś gandzia ... Moja była dziewczyna - Oddział Zamknięty coś na ten temat wie ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Ela Ale : ale ale ... czy tak można ;-)
Anna_Myszkin Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 Niby lekko o dwoistości natury ludzkiej, o nieskończoności szarpaniny w ograniczonej przestrzeni życia... Einmal ist Keinmal, że tak przytoczę za Kunderą. Fajnie, bo jest dystans do siebie. Podoba się :)
Magda_Tara Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 zeżarłam najpierw interpunkcję i...zakochałam się w tym debilnym wierszyku! zabieram, Cezar! :)))))))))
cezary_dacyszyn Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 Anna Myszkin : z tym dystansem to różnie . Na ogół nie nadążam za sobą :-) Dzięki za odwiedziny :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 Magda Tara : zakochałam się w tym debilnym wierszyku! Ars Poetica ?! ;-)
Magda_Tara Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no taaaaa a o interpunkcji.....???????? :P ZAKOCHAŁAM SIĘ W TYM DEBILNYM WIERSZYKU!!!!!!!!!! i dokładnie to! ;D
Magda_Tara Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 Cezar!!!!!!!!!!!!!! przeczytałam na głos!!!!! wypisz wymaluj - GAŁCZYŃSKI!!!!!!!!! zwracam interpunkcję!!!!! bleeeeeeeeeeeee :))))))))))))))))))))
cezary_dacyszyn Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 Magda Tara : chyba wezmę się za Gałczyńskiego - już drugi raz na tym forum mam ten " zarzut " :)
Eunicee Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Oby więcej takich 'bzdur':) świetny wiersz. Pozdrawiam
cezary_dacyszyn Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Eunicee : oj , bzdur u mnie dostatek ;-) Ale aż się boję ... Najlepszego !
Rekomendowane odpowiedzi