Anna_Para Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2010 Wstążeczko: Dzięki, masz rację. Jest bez "życia" :) Dzięki, Para:)
anna_rebajn Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Anno bardzo podoba mi się Twój wiersz. Zainspirowana pierwszą zwrotką napisałam swój. Mam nadzieję, że się nie obrazisz. Pięknie piszesz - kobieco i bardzo malowaniczo. Podoba mi się całość, ale rzeczywiście pierwsza zwrotka - to majstersztyk. Cudowna. anna
Anna_Para Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Anno Rebajn: Bardzo mi miło. Hmm, mam szczęście do sympatii imienniczek, miło mi! Serdecznie i cieplutko pozdrawiam, Para:)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Ghh.... zatkało mnie. Poproszę jeszcze. Krzysiek
Anna_Para Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Krzysztofie K: Dzięki śliczne, cieplutko pozdrawiam, Para:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 A Marek Dziekan na akordach się nie zna :-) A tak na serio : trochę słabsza końcówka od trzech pierwszych strofek - ale ogólnie jest i tak bardzo bardzo i podobać się . Pierwsza zwrotka to mistrzostwo metafizyki w poezji ! Takich zamawiam więcej koniecznie ;-)
Anna_Para Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Cezary: Bardzo mi miło, zwłaszcza z powodu "mistrzostwa". Bardzo mi bardzo, cieplutko, Para:) Ps. A ja proszę więcej takich recenzji:)
Jego Alter Ego Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 kocham ten wiersz za trzy ostatnie wersy... i za czekanie bo ja lubię o czekaniu:) tylko bym bardzo chciała więcej o tym berberysie bo nie widzę rozwiązania pierwszego wersu:) zaglądam do reszty Twoich wierszy, coś mi mówi że warto pozdrawiam /m.
Anna_Para Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 Alter: Zapraszam serdecznie. Skoro ten wiersz Ci się podoba, kilka takich na pewno znajdziesz. Cieplutko, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 a ja jestem permanentnie spocona od dwóch tygodni :( to co? liczę się :P? :((((((((( Para! nie było mnie a Ty tu hulasz! pięknie, Dziewczyno, pięknie! uffffff i to jak! :*
Anna_Para Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Taruniu, drugi raz piszę odpowiedź na Twój komentarz:) To nic, napiszę znów, że bardzo Ci jestem wdzięczna. Serdeczności i cieplutkie uściski, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi