anna_rebajn Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 w tej jednej chwili pozwoliłeś mi poznać strach przede mną jakim się stałem a koniec jest jak światło które w ciasnej sali jaży się nad głową gdzie dni widać jaskrawe i noce siebie się boję najbardziej i prawdy o sobie której nie poznałem a która powraca by odejść wraz ze mną i jeśli jestem solą tej ziemi to łzą się zaczynam i kończę
Jacek_Suchowicz Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to najbardziej :)) pozdrawiam
anna_rebajn Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to najbardziej :)) pozdrawiam i mnie to najbardziej Jacku :-)) Pomyślałam, że na kanwie tego możnaby napisać cały wiersz. A
Dorota_Jabłońska Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 tylko to: i jeśli jestem solą tej ziemi to łzą się zaczynam i kończę pozdrawiam :)
krzysztof marek Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 końcowe wersy na tak jak poprzednikom ale teź poprzedzające ciekawie prowadzą do nich. pozdrawiam Aniu serdecznie :)
Magda_Tara Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 cudownie zmierzasz do fantastycznej puenty każdy wiersz to dla mnie czyste piękno, Agnieszko umiesz pisać o wszystkim :))
Agata_Lebek Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2010 Najbardziej podobają mi się jaskrawe dni i noce oraz pointa. Smutne, ale prawdziwe. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi