Leokadia_Koryncka Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 jaki most muszę zbudować aby prowadził nas do siebie którą strunę szarpnąć abyśmy zawsze wracali do brzegu popatrz wiosłujemy można nam skraść wszystko i nie będziemy uchodźcami spod obrusu przy którym śniadaliśmy prześwituje czerwone
Eunicee Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Ładny wiersz, miły dla oka:) zakończenie do serca pozdrawiam
Leokadia_Koryncka Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Eunicee, dzięki za ciepłe słowo. Słonecznie...Leo.
Fly Elika Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 refleksja jak wiersz ciekawy, a trudność to zinterpretowanie tego - wielkie czerwone Pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Leo: Chwaliłam już ten tekst, zatem tylko powtórzę: Podoba mi się! Cieplutko, Para:)
teresa943 Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 przeczytałam z przyjemnością :) mam tylko jedną uwagę - zrezygnowałabym z "serce" na końcu, wystarczy, że jest w tytule :-) serdecznie pozdrawiam - Krysia
cezary_dacyszyn Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 no właśnie - nawet jak 943 razy przeczytam ten tekst , to "to" serce na końcu też mnie będzie razić : osłabia wydźwięk wiersza :-)
Pan_Biały Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taki naiwny wyszedł, żw wszystko będzie możliwe jak u Waglewskiego a ja jak nie będzie to co? słowa będą tylko słowami, tak a gdzie czyny, gdzie walka, chęci i mrzonki nie zawsze dodają skrzydeł i wtedy pikujemy wiersz do przemyślenia ja mu nie ufam pozdrawiam r
klubo Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 podoba mi się - rzeczywiście serce zamieniłabym- może na słońce- pozdrawiam
Leokadia_Koryncka Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za poczytanie. Jakoś nie widzę trudności w interpretacji - wielkie czerwone, bo wiadomo, o co biega. No, może brak przecinka, lub te dwa przymiotniki, gryzą:) Pozdrawiam serdecznie... Leo.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za powtórne... Serdecznie, Leo.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za poczytanie i poradę. Zrezygnuję, bo nawet kardiologicznie nie ma zastosowania. Cieplutko, Leo.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. klubo, pojadę po sercu, a słońc e - hmm, pomyslę... Dziękuję, pozdrawiam ciepło.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taki naiwny wyszedł, żw wszystko będzie możliwe jak u Waglewskiego a ja jak nie będzie to co? słowa będą tylko słowami, tak a gdzie czyny, gdzie walka, chęci i mrzonki nie zawsze dodają skrzydeł i wtedy pikujemy wiersz do przemyślenia ja mu nie ufam pozdrawiam r Prawda, wiara nie zawsze polega na wierze, ale ja wierze w Niego, mam ku temu powody. Cóż, wiersz jest jaki jest, i nie kazdemu musi przypaść do gustu. Eh, niechby chociaż raz - Panu Białemu:)) Dziękuję za komentarz. Pozdrawiam.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już nie osłabia:) Dzięki za radę:) Pozdrawiam, Leo.
krzysztof marek Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2010 przyznaję: Leokadię Koryncką kojarzę z tytułowym Sercem pod obrusem :) winszuję tytułu i wiersza. hm. nieraz mam trudność z tytułem. często u mnie jest tak źe jest wiersz a nie ma tytułu i pojawia się jako ostatni element utworu. pozdrawiam serdecznie :)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz, mam podobnie, albo jeszcze gorzej. Tutuł jest dla mnie zmorą, to też zawsze na końcu, albo mało spójny z treścią. dziękuję za - ciepło o wierszu i właściwe skojarzenie. Pozdrawiam serdecznie... L.
Jolanta_S. Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 Ładny wiersz. Serdecznie - Jola.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam, miło Cię gościć. Dzięki za poczytanie i miłe o wierszu. Cieplutko - Leo.
Rekomendowane odpowiedzi