Pablo_Pikaso Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 tolerancja na frustracje prawidłowa trzecie piętro betonowego budynku w reakcjach dominujące szukanie rozwiązań z uniknięciem agresji wąski korytarz obity płytą sporadyczne działania impulsywne z włączaniem trybu obronnego podwójne drzwi antywłamaniowe lękowa utrata orientacji w sytuacjach stresowych był dobrym strzelcem żal mu ludzi których zabił
Smutek_Jan Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Piękny wiersz, takie pisanie inspiruje. Prawdziwa poezja. z uznaniem dla autora.
Judyt Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 wiersz lekarsko-laboratoryjny, że tak określę zabił swoją flustracją? tak odczytuję powoli tyle o ile J. serdecznie
marek_cz. Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 to nie jest wiersz na jedno czytanie, dopiero po kilku udało mi się wychwycić przekaz; podoba mi się sposób, w jaki go "ubrałeś" pod płaszczykiem (a może kaftanikiem:)) suchej relacji, zamknąłeś wiele emocji, brawo pozdrawiam, marek
krzysztof marek Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 przykleję się i podzielę zdanie marka. "suchość" aż kłuje, ale to buduje klimat utworu. pozdrawiam.
MARZKOB Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 badanie tolerancja na frustracje prawidłowe trzecie piętro betonowego budynku w reakcjach, dominujące szukanie rozwiązań z uniknięciem agresji, wąski korytarz obity płytą sporadyczne działania impulsywne, z włączaniem tryb obronny i podwójne drzwi antywłamaniowe lękowa utrata orientacji, w sytuacjach stresowych był dobrym strzelcem, żal mu ludzi których zabił Tekst mi się podoba,, ukadam go tak jak czuję. Nie chcę zmieniać sensu, tak czytam. Korzystam z uprzejmości Marzeny, ponieważ tekst mnie zainteresował i na gorąco chcę podzielić się z Tobą moimi wrażeniami. Pozdrawiam Krzysiek Kurc
Pablo_Pikaso Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. takie tam badanie, Smutku :D dzięki
Pablo_Pikaso Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt, można odczytać dowolnie, dobrze, że można :D Twoje odczytanie ciekawe dzięki, pozdrawiam Paweł
Pablo_Pikaso Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marku, super z tym płaszczykiem :D dzięki za takie rozczytanie pozdrawiam Paweł
Pablo_Pikaso Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzysztofie, dziękuję za czytanie i klimat pozdrawiam Paweł
Pablo_Pikaso Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 Krzysztof Kurc dziekuję Krzysztofie, częściowo skorzystałem, na tyle, na ile da się zapisać to bez interpunkcji, bo jakoś nie lubię, ale to jeszcze zostawię do rozważenia, Twoja propozycja nęci :D może to znak, że czas pogodzić się z przecinkami, tylko, że one jakoś mi odgraniczają interpretację... pomyślę :) pozdrawiam Paweł
Rekomendowane odpowiedzi