Marta R... Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Czuję że on czuje wiem że on wie ciągle obraz jego maluję rysunek na szkle Tęsknotą świat malowany miłości schowana na dnie Jesteś daleko kochany tylko deszcz o nas wie Jestem jak puste pudełko może ktoś je kiedyś zapełni myślę tutaj właśnie o Tobie czy marzenie moje chcesz spełnić?
Marek Konarski Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Jestem jak puste pudełko może ktoś je kiedyś zapełni Bardzo pensjonarskie, na szczęście z tego się wyrasta :)
Stanisław Kamykowski Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 a ja odniosłem wrażenie takiego wpisu do pamiętnika, pozdrawiam
Marta R... Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Dziękuje ślicznie za komentarze taki sobie wierszyk przy szybie dziękuję za poświęcony mi czas Stanisław Kamykowski a ja odniosłem wrażenie takiego wpisu do pamiętnika, pozdrawiam Bo to trochę taki plastusiowy pamiętnik Judyt poczytałam J. serdecznie Dziękuję serdecznie Marek Konarski Jestem jak puste pudełko może ktoś je kiedyś zapełni Bardzo pensjonarskie, na szczęście z tego się wyrasta :) Mam taką nadzieję ze kiedyś będzie lepiej (ale wtedy będę już może za stara) Eunicee Ładny, lekki wiersz Leciutko pozdrawiam Pozdrawiam letnie całuski zostawiam
teresa943 Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 też kiedyś miałam pamiętnik...leciutko i z rozmarzeniem, dziewczęco :) serdecznie pozdrawiam, Marta - Krysia
Bolesław_Pączyński Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 A mi owszem czemu nie jest tęsknota, jest liryka i dla mnie podoba się czegóż tu chcieć od wierszyka. Miły przyjemny w czytaniu, ach te marzenia!!! Serdeczności:)
Marta R... Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie Ty pierwsza nie ostatnia nie mogą być wszyscy na tak bo życie byłoby takie nudne pozdrawiam
Marta R... Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie mam pamiętnika ale zbieram Twoje zdania bardzo się z nimi liczę szacun pozdrawiam papatki
Marta R... Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i czego tu chcieć od wiosennego wierszyka napisanego zeszłego lata dzięki Boluś pozdrawiam papatki
Rekomendowane odpowiedzi