Anna_Para Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 wierzę że potrafisz wszystko skoro umiesz wejść przez zamknięte powieki zapalić światło wygasłych wież nakazujesz kaktusom by rosły na dłoni i rosną każesz mi kłaść się u swego boku na mokrej wiosną trawie i przywieram bokiem do ziemi twarzą do przepaści bez ramion bez ust dlaczego nie potrafisz mnie zabrać na zawsze z komnaty Królowej Śniegu wyczołgam się sama na łokciach otartych do pierwszej kropli marzenia są dwubrzeżne jak nasz wspólny Paryż
Leokadia_Koryncka Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Przepięknie! choć okruszki smutku, walki o swoje, z wersów wybieram... Anula, może lepiej w tej Komnatce? Eeeeee, tak tylko... wiem, że jesteś mocna jak to "wierzę w ciebie". Dziękuję za korektę, naokoło głowy:))) Cieplutko... Leo.
Magda_Tara Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 jeden z piękniejszych wierszy, Parka podchodzę po raz kolejny i nie mogę uwierzyć, jaka miłość potrafi być :) i Królowa Śniegu i dwubrzeżny Paryż. nic do zmiany, nic do dodania, nic do zmiany, nic do zabrania tak jak ta miłość - piękny wiersz :)) buziak, Anno! wzruszyłaś
Anna_Para Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Dzięki Leo! Miło mi, że mogłam pomóc. Dzięki za czytanie i opinię! Śliczności. Para:)
Anna_Para Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Taruniu: Dzięki. Cieszy mnie opinia o formie. Całuski serdeczne. Para:)
6 kilo Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Anno, cudowny wiersz, nadzieja i najpiękniejsze uczucia, kwieciście i pięknie, do pamiętania - na zawsze, uśmiechy dla Ciebie, jacek.
Anna_Para Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Jacku: Bardzo mi miło. Jeśli ten wiersz przyniesie zakochanym chwilę radości - będzie mi bardzo miło. Tymczasem cieszy mnie opinia Drogich Czytelników. Cieplutko Jacku, wdzięczna Para:)
wanesa_ciska Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Jak peelka tak wierzy ,to wszystko zdarzyć się MUSI ,,tam takie że kaktus na dłoni to NIC ,,,, pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Wanesko, dzięki. Pozdrawiam cieplutko. Para:)
Rekomendowane odpowiedzi