teresa943 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 jeszcze wczoraj szloch w brudnej kałuży dziś ciepłym deszczem roześmiane lato gra z nami w zielone na tropach uczuć pobielany błękit nasycony oranżem nieomylną drogą bez winy chodźmy
Marek Konarski Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Bardzo letni wierszyk, cokolwiek to znaczy :)
Oxyvia Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Sympatycznie, delikatnie, kobieco - jak to u Ciebie. :-)
Eunicee Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Przez takie piękne wersy chętnie pojde:)
Magda_Tara Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 raz pod wozem raz na wozie, ale zawsze prześlicznie, Kryś buziak letni :))
6 kilo Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Krysiu, oczywiście, że śliczne Twoje pisanie, serdeczne uśmiechy, jacek,
Anna_Para Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Znowu wiersz dla mnie! Jak Ty wiesz, Krysiu, czego mi potrzeba! W kosmosie krążą dziwne pyłki, cząsteczki tajemnicy, a to jedna z nich! Jak to się dzieje? Nie tłumacz. Nie da się przecież. Cieplutko, Para:)
6 kilo Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 bo Krysia umie zebrać te magiczne cząsteczki w wiersz, i on jest piękny, j.
teresa943 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Marku :) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "jak to u mnie" ...dziękuję Oxy :-) cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a więc zapraszam..."leciutko, na palcach..." Eunicee :-) dziękuję :))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
M._Krzywak Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Ja jestem za wierszem - musi być miejsce na lirykę i nie ma innego wyjścia. A swoją drogą zapraszam na występ Beaty Korybko z zespołem - wyszło im coś niesamowitego :) Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Madziuś, jak to w życiu, ale co tam...lubię grać z latem w zielone, gdy wokół tak pięknie. dziękuję *D buźka!
teresa943 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku, częstujesz uśmiechem jak "plaster miodu" :) dziękuję :-) odwzajemniam serdecznie - Krysia
teresa943 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku, częstujesz uśmiechem jak "plaster miodu" :) dziękuję :-) odwzajemniam serdecznie - Krysia
teresa943 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hehe...Aniu, jesteś niesamowita! Zawsze trafiasz w dziesiątkę :)) dziękuję!!! Ciepluśkie pozdrówki :-) Krysia
teresa943 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku, ja "karmię się" nimi :))) jeszcze raz dziękuję :-)
teresa943 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał (chyba mogę tak koledze po fachu?), od dawna marzę o udziale w spotkaniu, ale jak dotąd zawsze jest coś na przekór. Dziękuję za wielokrotne zaproszenia. Uwielbiam poezję Beaty, więc bardzo żałuję, że nie mogę usłyszeć na żywo. Mam nadzieję (jak to ja :), że w końcu kiedyś do Was dotrę :-) Miło, że jesteś "za wierszem". dziekuję:) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
HAYQ Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 tragedie i szczęścia, na przemian, jak to w życiu. Najważniejsze, żeby się podnieść, masz rację Krysiu Pozdrawiam. :)
krzysztof marek Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 taki klasyk Twój Krysiu :) piękny, treściowo ubrany w trafne słowa. pozdrawiam serdecznie :)
Rekomendowane odpowiedzi