Krzysztof_Kurc Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 kiedy zabawa z ciepłymi prądami zaczęła go męczyć zrozumiał jak trudne może być pływanie i że płycizny rządzą się swoimi prawami teraz na plecach dryfuje w stronę spokoju z trudem utrzymując usta nad powierzchnią przekleństwa
Bachencja_S. Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Na plecach, na brzuchu - obojętne - byle dotrzeć..... :) Dwa ostatnie wersy bardzo mi bliskie są. Ostatni wers - świetny! Przewodnia myśl - moim zdaniem.... Wiersz jest bardzo krótki, a temat bardzo dobry. Może jeszcze rozwiniesz? Mógłbyś. :)
Magda_Tara Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 no, właśnie! mógłbyś? a te do tomiku dzie? byś pokazał? :(( podoba się o pływaniu w odmętach życia :* jeśli mam latać we śnie to...zawsze pływam :* WE ŚNIE!! ;D
wanesa_ciska Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 To ci dopiero kuszenie ,,dużo treści w kilku słowach ,,,pozdrawiam
Krzysztof_Kurc Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba już nic wiecej nie dodam. Teraz układam się do snu, na boku. ;) Tylko tyle mogę. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawe co mi się przyśni bo już odpływam, też chcę latać. ;) Pozdrawiam Magdo Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba czasami warto pokusić się o esencję? ;) Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi