Pan_Biały Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 ojciec to dobry człowiek który rozumie dlatego kupiłby piwo matka przy łóżku postawiłaby miskę i zaparzyłaby miętę dziś toaleta jest konfesjonałem wyrzucam grzechy minionych godzinzapij mnie jeszcze raz a nie dam ci drugiej szansy powiedziała wątroba nie poddaję się w pierwszej rundzie pijak ma duszę szwajcarskich zegarków
Leokadia_Koryncka Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 pani wątróbka zazwyczaj nie odpuszcza:) jeśli chodzi o najbliższych, zdarzają się tacy samarytanie... "pijak ma duszę szwajcarskich zegarków" i krzywą drogę...:) pozdrawiam...
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 ojciec to dobry człowiek który rozumie dlatego kupiłby piwo matka przy łóżku postawiłaby miskę i zaparzyłaby miętę wyrzucam grzechy minionych godzin (tu jest miejsce,zeby napisac jak to boli)zapij mnie jeszcze raz a nie dam ci drugiej szansy powiedziała wątroba nie podda się w pierwszej rundzie ma duszę szwajcarskich zegarków kilka bardzo ciekawych pomysłów, ale można jeszcze coś poprawić, żeby było cacy. Trochę okroiłem, ale czy mam racje? pozdrawiam
Magda_Tara Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 nie wiem, jaką ma duszę pijak, ani szwajcarski zegarek wiem natomiast, że potrafisz wejść w skórę jednego i drugiego taki jesteś empatyczny, i w narząd potrafisz się wczuć :))))))))) wiersz zrobił na mnie niesamowite wrażenie, seriodziś toaleta jest konfesjonałem wyrzucam grzechy minionych godzinzapij mnie jeszcze raz a nie dam ci drugiej szansy powiedziała wątroba a to po prostu: miodzio! buziak, Biały brawo. :D
Pan_Biały Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla niektórych to nie są jaja dla innych nie i tu nie chodzi o samarytan a o ludzkie podejście do sprawy pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. do tego co w nawiasie - napisanie jak boli byłoby śmieszne, dlatego miejsce jest puste dzięki za wkręcenie się pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pijak jak i szwajcarski zegarek jest bezlitośnie skuteczny, chodzi miarowo od-do i nie ważne że czas ucieka dziękuję za czytanie i komentarz pozdrawiam r
Anna_Myszkin Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Prawdziwie o przepiciu. "Chodzenia" jak najdłuższego życzę ;) Pozdrawiam.
Eunicee Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Wiersz niezmiennie się podoba,ale za dużo mi -by na początku tekstu. Pozdrawiam
Jolanta_S. Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hm mm... ciężka droga i zapowiedź następnej "spowiedzi"... czy warto tak grzeszyć? Rafał, a jak wątroba nie wytrzyma? Serdecznie - Jola.
Pan_Biały Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za komentarz najlepszego r
Pan_Biały Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozmarzyłem się, bo tak naprawdę to by mi nie przenieśli nawet teraz po 15 latach jak się podoba to miło:) najlepszego r
Pan_Biały Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hm mm... ciężka droga i zapowiedź następnej "spowiedzi"... czy warto tak grzeszyć? Rafał, a jak wątroba nie wytrzyma? Serdecznie - Jola. warto, zawsze jest warto iść pod wiatr, wtedy jest ciekawiej a jak wytrzyma? dzięki za słowa i czytanie najlepszego r
Rekomendowane odpowiedzi