kasia.mała Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 na posadzce umartwiono znaczenia wiele ich na wycieraczce grzebano przejaśnień po deszczu mniej co umarło ależ częstuj się na kwadratach tacy ta sama struktura to się nie skończyło myśl cicha gdzieś słabości przejaw powracaj do łez wierz jak w wiersz (u nas sucho)
H.Lecter Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ciąg myślowy, nie do ogarnięcia. Wrażenie przypadkowości, braku porządkującej myśli, niedojrzałego poetyzowania... Za wcześnie na ten dział.
Magnetowit_R. Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 rozwiń:) haha przy modzie na zacieśnianie ten wiersz mógłby bardziej naprowadzac
kasia.mała Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, tak, wydawałoby się, tzn. mi się wydawało :(, że mam do czynienia z mądrymi ludzi, którzy dadzą wskazówki, może nie umiem tyle co p.Lecter wielu innych tu p, ale mogę się przynajmniej starać, jak mądrala i nie szwendać się z warsztat na początek i tak w kółko, nie wiadomo po co i gdzie, za czytanie dziękuję
kasia.mała Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję również, jak to jest pouczający komentarz to ja jestem no nie powiem co :))), chyba pójdę na gotowe i się rozbiorę, kurcze zaciął mi sie zamek w piance
JacekSojan Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 posadzka - wycieraczka - deszcz; taca - łzy - wiersz; - pytanie, co właściwie łączy te rzeczowniki oprócz tego że znajdują się w tekście - to naprawdę bardzo trudno dociec; masz pretensję, że czytelnicy głowią się nad tym, co właściwie ten wiersz ma do zakomunikowania, czym dzieli się poeta - - a ty podajesz jakieś niezwiązane logiką gadgety, krążące wokół "umartwiania" na "posadzce" (od biedy można podstawić sobie błagalną modlitwę), a to wskazujesz na "tacę" i komunikujesz - że jest "sucho"...pewne skojarzenia mam i to krążące wokół biologii, konkretnie macierzyństwa, ale to bardzo pokerowe skojarzenia; trzeba nauczyć się prowadzić czytelnika sugestiami obrazowymi ale w jakimś logicznym ciągu - inaczej czytelnik w osłupieniu ma prawo pytać w kółko: o co chodzi, o co właściwie chodzi? mam wrażenie pierwszych kroków w poezji, a te na orgu stawia się w dziale Początkujących albo w Warsztacie... powodzenia; J.S
kasia.mała Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. JackuSojan :)))), lubie twoje komentarze, nie rozumiem również co przeważnie piszesz, ale to jest fascynujące, prezentuję się lepiej innemu pokoleniu, mam dużo myśli, jednak warsztat mnie degeneruje, nie zwróciłeś na mnie uwagi?;))), to tam wrócę, ja w pokera? :)), człowieku modlić sie trzeba o wszystko o macierzyństwo, o chleb urodzaj, tylko zwierząt mniej, ręce to łaska pisanie wielką sztuką, a mądrość goni mądrość, bądź zdrów muszę sie skupić, za chwile mam ulubiony program, o komunikacji
Magnetowit_R. Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję również, jak to jest pouczający komentarz to ja jestem no nie powiem co :))), chyba pójdę na gotowe i się rozbiorę, kurcze zaciął mi sie zamek w piance ja nie od pouczania. widzę w wierszu tylko zabłocone buty wiec albo ja głupi albo ty kodujesz jak enigma. pozdrawiam
kasia.mała Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję również, jak to jest pouczający komentarz to ja jestem no nie powiem co :))), chyba pójdę na gotowe i się rozbiorę, kurcze zaciął mi sie zamek w piance ja nie od pouczania. widzę w wierszu tylko zabłocone buty wiec albo ja głupi albo ty kodujesz jak enigma. pozdrawiam aiijjjaj..., mam tam ulubiony kawałek, skąd wiedziałeś?, możesz mnie nim nawet irygować, ale mnie nie irytuj, miej szacunek i pisz z dużej fajnie się z tobą gada, reszta się mało zna relaksie
M._Krzywak Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Biedna dola krytyka - napisze coś mądrego, to mu odpiszą, że i tak nie rozumieją, co napisał. Piszmy prosto - to są bzdety.
kasia.mała Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Krzywakowi, hahaha:))))))) - przepraszam, coś sie wymksnęło, uff, nie chcąco, co ja z Tobą krytyku mam, tego niby nic takiego, mnóstwo podobno od tego jeszcze nikt, czy Michale wyjedżasz na te teraz na wakacje?
M._Krzywak Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Krzywakowi, hahaha:))))))) - przepraszam, coś sie wymksnęło, uff, nie chcąco, co ja z Tobą krytyku mam, tego niby nic takiego, mnóstwo podobno od tego jeszcze nikt, czy Michale wyjedżasz na te teraz na wakacje? www.youtube.com/watch?v=zgW6rUF2woQ :)))
kasia.mała Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Krzywakowi, hahaha:))))))) - przepraszam, coś sie wymksnęło, uff, nie chcąco, co ja z Tobą krytyku mam, tego niby nic takiego, mnóstwo podobno od tego jeszcze nikt, czy Michale wyjedżasz na te teraz na wakacje? www.youtube.com/watch?v=zgW6rUF2woQ :))) znowu dzięki, b.dobre ja też cię uwielbiaaam za to, tylko inaczej :):)
Nessa Isilra Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Chaotycznie i w ogólnym rozrachunku nie wiadomo o czym. Nie podoba mi się.
kasia.mała Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem, wiem KOchana :)), mnie też, no przecieeeeż widziałam nawet u Ciebie tą skrzywioną mina, Rety, rety wkrótce namaluję jakiś obrazek typu Beu.1 np. Mono Liz wtedy ci się na sto procent spodoba :))) a jak się obciachniesz to już nie będzie nawet tego twojego kielicha to co -brudzio?)))
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacek ma rację, daj toto do Warsztatu. popracujemy, jest md czym.
kasia.mała Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 poczekam w takim razie jeszcze trochę:) stąd zejdzie niżej i wyleci tymczasem końcóweczka taki malutki rekonesansik z rezonansem inni mogą się zawieszać, to ja chyba mogę nawiasik :)) potem będę nemo:))) dzięks Stefanie
Magnetowit_R. Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Krzywakowi, hahaha:))))))) - przepraszam, coś sie wymksnęło, uff, nie chcąco, co ja z Tobą krytyku mam, tego niby nic takiego, mnóstwo podobno od tego jeszcze nikt, czy Michale wyjedżasz na te teraz na wakacje? www.youtube.com/watch?v=zgW6rUF2woQ :))) a to kower niemieckiego Canal Terror....nawet nie slyszalem w wykonaniu DF www.youtube.com/watch?v=cmRW6wJ2xWQ kurde na tasmie to mam tasme nie wiem gdzie a tu prosze w necie wszystko... a co do wiersza podtrzymuje;)
Bea.2u Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem, wiem KOchana :)), mnie też, no przecieeeeż widziałam nawet u Ciebie tą skrzywioną mina, Rety, rety wkrótce namaluję jakiś obrazek typu Beu.1 np. Mono Liz wtedy ci się na sto procent spodoba :))) a jak się obciachniesz to już nie będzie nawet tego twojego kielicha to co -brudzio?))) :) co do wiersza, to nawet nie chodzi o to, że może zdawać się chaotyczny, chodzi o to,że kompletnie nudny, gdy tymczasem miał być ciekawy, jak się domyślam po konstrukcji. werdykt: nie może być, złe emocje w małej.kasi wyczuwam... /tak mi się z Jodą skojarzyło/ Pozdrawiam /b PS i nie był to Mono Liz ino mono pies.
kasia.mała Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Beo, możesz rozumieć, jak rozumiesz i nie musi się Tobie podobać, również może być nudny. :) Przy twoim komentowaniu tym bardziej. Co do złych emocji, to radzę się powstrzymać, i nie porównywać bezpośrednio kogoś do kogoś, dlaczego?- to też powinnaś wiedzieć, Nie komentuj mnie więc, bo wyczuwam jakiś niepokój, coś nie tak, jak czytam twoje utwory i komenty, Z niczego tego nie mam :))
Rekomendowane odpowiedzi