Marek_Stasiuk Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 "tylko się lansuj, bansuj, balansuj, góra dół bez dystansu, dla chajsu, szajsu, bez ściemy, zbijaj PLNy bez tremy, błyszczą tantiemy, w tym syfie tak chcemy to nie my dla szczęścia, serca egzemy" to są usta miasta, jakaś ruda kasta, z tego się wyrasta, na to masz czas, ta a zwłaszcza, prosto w oczy boli prawda, nie warto, trzeba mieć farta, taka gwardia rżnie dziciaka stary wariat, antykwariat, ehe nie jest źle, kto jest kim, każdy to wie ja smieje się, bo wiem, tyle co chcę, nie powie mi nikt, że to nie kit, taki mit, typowy bif, squadu, - gadu mało czadu, dużo jadu bez sensu i ładu, dla chajsu darmozjadów, wymówki tanie śliskie prostytutki, hip hopu tirówki tak typowo, rusz dziś głową, taki spam w dupie go mam, tyle co znam, hłam, w sklepach z półek płynie szlam, ostry ban, taka rozpierducha, strzela z ucha, twoja skrucha to cię rucha, taka fucha, to jest woda na mój młyn wrzuć na garba cały syf, spierdalaj z tym taki klin, melanż, tanim kosztem, nie ruszam syfu, to proste, poszczę, nosze w głowie ripostę, nie biorę szajsu brudnego chajsu, nie szukam lansu, chwytam życie z dystansu, luzuję w tańcu, to bal przebierańców, zdrajców, w kagańcu dość harców, zwyrodnialców, popaprańców, weź to ogarnij, na nowo zacznij, przetnij macki schadzki, moralne wykałaczki, psychiczne klatki klapki, oplute posadzki, bluzy w ciapki, chińskie czapki, kosztem matki, życia pijawki, masz na koks zajawki nie żyję dla trawki, ludzie to nie zabawki, pod browar podstawki, nie zaśpij, ogarnij temat masz zdrowy dylemat, twój czas, twoja scena być tam, gdzie ich nie ma, to nowa mojego serca egzema
Judyt Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 uf..przebrnęłam jakoś, nie moje... hiphopowo całkiem, trudno coś rzec pod piosenke jakąś..bełkotliwie, J. serdecznie
Magda_Tara Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 to hip hop? o którym mówiłeś? nie dla mnie niech eksperci się wypowiedzą :)) wróć do prozy! proszę :D
Kacper_M Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 można pisać wiersze i rapować:p ja jak coś to wam prześlę link do kawałka. Więc na szczęście ogarniam się w temacie rapu. Tak więc taki rap i mi się nie podoba. teksty z dystansem to takie w których nikt nie komentuje innych bo ma to gdzieś.. u Ciebie jest inaczej. Poza tym nie wiem jak byś dał radę to zarapować wyraźnie trzeba by to było inaczej podzielić. Za dużo rymów takich banalnych jak dla nie to podchodzi trochę pod halabardy wwo. No takie nieogarnięte trochę często sam sobie zaprzeczasz nawet z tym dystansem o którym już wspomniałem. Tyle pozdrawiam Kacper
Marek_Stasiuk Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jasne, tak miało to wyglądać....To jest paszkwil. Polska to nie slamsy, nawet retorycznie i tekstowo. :) M.
Marek_Stasiuk Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tym to się bawię. Też nie moje, ale poszukuję także takich form. M.
Magda_Tara Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tym to się bawię. Też nie moje, ale poszukuję także takich form. M. :)) ok.
Rekomendowane odpowiedzi