Jacek_Suchowicz Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Annie R. miłości mięta niepotrzebna bazylia czosnek ani bez ktoś powie lubczyk ten na pewno uwierzyć możesz jeśli chcesz wśród majeranku jej nie szukaj ani też tam gdzie rośnie pieprz i odrzuć słowa te dla ucha otwartym sercem piękno bierz bo przecież sercem możesz patrzeć trzymać w nim chwile ludzi świat unikaj nigdy oraz zawsze zakręty swoje życie ma jeżeli czujesz w sercu płomień ofiaruj innym siebie łut złudzeniom nie daj w nicość ponieść w rozumie skrywaj mrożny lód
anna_rebajn Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 a w sercu chyba nieprzypadkiem ciszy serdeczne drży westchnienie uchem nie złowisz ani wiatrem jej nie rozproszysz nie rozwiejesz pulsuje myśli słodką nutą cisza ukryta w serca garści z miłością przyjdzie takie jutro gdy ją uwolnisz w wyobraźni Ukłony dla Ciebie Jacku :-)). I serdecznie dziękuję za dedykację. Dam do ula, bo to pierwszy wiersz dla mnie :-)) A
Janusz_Ork Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Jacku, czasem bardzo Ci zazdroszczę tej lekkości w dyskusji poezją. Pozdrawiam. Janusz
Nata_Kruk Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Tytuł mógł zasugerować, że to dedykacja dla Ani... zatem napiszę tylko... czytałam. Pozdrawiam... :)
Pan_Biały Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 byłem - czytałem w Twoim stylu Jacku - rytm, melodia i treść pozdrawiam r
Magda_Tara Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 ładnie, klasycznie, niezawodnie :)) lubię takie, bo nie umiem :))
Baba_Izba Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Przeczytałam, wiersz; jest jak szemranie potoku spływającego z gór, w upalny, słoneczny dzień. Spokojny, orzeźwiający, dający ukojenie. Serdecznie pozdrawiam - baba
Anna_Para Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Jacku: Cudko! 9/8/9/8 - regularnie, z ładnym rymem. Rytm się pięknie układa pod batutę. Gratulacje! (Literówka - mroźny) A Ania Ci tak pięknie odpowiada!!! Miło tu u Was.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 dzięki wszystkim za odwiedziny zacząłem pisać pod wierszem Anny komentarz i powstał wiersz jakoś lepiej mi grały w takim temacie rymy męskie w wersach parzystych pozdrawiam Jacek
Rekomendowane odpowiedzi