Pielgrzym Ostatni Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Perełeczka! Chowam moje wierszydła do szuflady i wyjeżdżam na rok na Antarktydę...
Oxyvia Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Znowu tu jestem. :-) Zabrałam wiersz do ulu. Bez pytania. ;-)
Pan_Biały Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 widzę i słyszę jak czytasz ten wiersz:) taki kobiecy, to dobrze:) pozdrawiam r
anna_rebajn Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się Oxywvio, że Ci się spodobał. Spotkałam się z komentarzem, że wiersz nie jest o miłości tylko o kochaniu, a to zupełnie co innego ;-)) . pozdr. a
anna_rebajn Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasem po prostu dobry wiersz się przydarza i tyle :-)). Też nie umiem tak pisać :-)). a
anna_rebajn Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rzeczywiście można go ładnie przeczytać. Jest lekki. :-)). Chętnie posłuchałbym go z ust Karoliny. A
anna_rebajn Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Nato. Tak wyszło - z nudów ;-).a
anna_rebajn Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sama wiesz Magdo, że dobry wiersz, który podoba się prawie wszystkim jest wypadkiem przy pracy. Po prostu się zdarzył :-)). Ale i tak się cieszę, że zdarzył się właśnie mi. A
anna_rebajn Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie chowaj! Wierz mi - moje też by się tam czuły jak u siebie :-)). Internet stwarza po prostu możliwość bieżacego konfrontowania tego co piszesz z odbiorcą. To pozwala uczyć się nieco szybciej. :-)). a
anna_rebajn Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxyvio - to zaszczyt dla wiersza trafić do Twojego ula :-)).a
Magda_Tara Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sama wiesz Magdo, że dobry wiersz, który podoba się prawie wszystkim jest wypadkiem przy pracy. Po prostu się zdarzył :-)). Ale i tak się cieszę, że zdarzył się właśnie mi. A nie wiem, ale wierzę Ci. jesteś Poetką :*
Baba_Izba Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Wiersze same się nie piszą, ale bywają takie, które leciutko na palcach - biegną przed nami, wyprzedzając rozum - pisane sercem. Podoba mi się wiersz, bez patosu, pisany pięknymi, prostymi słowami. Serdecznie pozdrawiam - baba
Bolesław_Pączyński Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Bardzo barwny ,ciepły i płynny w czytaniu i o to chodzi aby go czuć, wiersz jest super. Miłością dozgonną i szczerą kochać gdy serce jeszcze płonie niech uczuć wiatry nie rozwieją nawet gdy szron pokryje skronie. Pozdrawiam:)
Oxyvia Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxyvio - to zaszczyt dla wiersza trafić do Twojego ula :-)).a No co Ty, zaszczyt - to mieć taki wiersz u siebie w Ulu! Niewiele tam mam takich!
cezary_dacyszyn Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Nieśmiałe próby śmiałych spojrzeń ... Fajny , tkliwy wiersz . Nieśmiały , a wybija się :-)
Nata_Kruk Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2019 ..... Anno, chciałabym z nudów takie cudeńka pisać. Brawo.!
Rekomendowane odpowiedzi