romekpopiolek Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 upadlem na ziemie tak nagle nagi jak rajski lisc ptaki smacznie jeszcze spaly obudzil je moj krzyk otwarlem zmeczone zielone oczy krew trysnela z nich drzewa skladly mi niskie poklony jakbym krolem byl wchlanialem wszystko co swiete i nedzne dzielac tasujac jak mistrz otwarlem przed wami kosmiczne przestrzenie a wyscie zbili z drewna krzyz odszedlem wiec cichy pusty milczacy zniknolem jak nocy cien zabralem ze soba kwiat tesknoty zebraczy kij i psia wiez
Książę Adelajda Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 1. Polskie znaki nie gryzą 2. Częstochowa. 3. "zniknolem" skończ podstawówkę i dopiero zacznij pisać poezję i ją publikować
Marek Konarski Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 upadlem na ziemie tak nagle nagi jak rajski lisc ptaki smacznie jeszcze spaly obudzil je moj krzyk To dowód, na niszczycielski wpływ człowieka na środowisko naturalne ;)
Czarna Wstążeczka Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 o, jakze rozbawil mnie ten wiersz! istotnie, otwarl na osciez me serce. tak, naprawde, placze przez lzy. poeci tacy jak romekpopiolek potrafia wywolac takie emocje, ze az zobaczylam siebie w roli glownego bohatera, kiedy tak sobie pokrzykuje na ptaki zielonymi oczami a krew tryska z nich, przy akompaniamencie kosmicznych przestrzeni i krzyza. tak: zginolem, a potem odszedlem pusty milczacy. romekpopiolek, a moze ty jeszcze zaczniesz pisac w dziale dla poetow, a nie debiutantow? albo nie, nie, najlepiej to gazety wyslij! do wyborczej albo do telewizji albo no kurwa taki talent nie moze sie zmarnowac, swiat powinien zobaczyc, jak pisza praffdziwi polscy poeci!
Pan_Biały Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 następnym razem trochę więcej szacunku dla czytelnika zmarnowałem kilka sekund swego cennego czasu pisz ale nie tak pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi