Leokadia_Koryncka Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 kocham cię utknęło na skrzyżowaniu błyskawic umilkło pośród gromów odeszła ich noc rozbijając kryształ o balustradę świtu
Nessa Isilra Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ale czyja noc, burzy, kochanków? A czym jest kryształowe?
Leokadia_Koryncka Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 było dwie burze:) ze strachu, zostało kryształowe:) Zresztą, można to różnie rozumieć... zależy od czytelnika. Pozdrawiam...
Anna_Para Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Leokadio, ładna miniaturka. Wiem, jak to jest, kiedy się czeka na to "coś" - a słowa nie padają. Rozumiem, że "to" dotyczy "kocham cię", ale spójrz, jak byłoby czyściutko: "rozbijając kryształ o balustradę świtu" Cieplutko, wzruszona Para:)
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ładna obrazowa miniatura. Pozdrawiam.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Aniu, dobrze poradziłaś... kupiłam...:) L. wdzieczna
Leokadia_Koryncka Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Dziękuję Janie Chciany, szczególnie za "ładna". Pozdrawiam... L.
Książę Adelajda Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Nie narzekam, ale też nie chwalę. W moim przypadku to już dużo.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 podobno przypadki nie istnieją, zatem dziękuję za konkret. pozdrawiam...
bruno seping Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 jak letni deszczyk ten wierszyk, a w nim burza potężna... gryzie się jedno z drugim. pzdr:)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 może się nie zagryzie:) dziękuję... pozdrawiam...
Eunicee Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Kawałek ładnej poezji:) podoba się, pozdrawiam
Leokadia_Koryncka Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Dziękuję Eunicee:) Również serdecznie... L.
Pan_Biały Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 to nie jest miłość za mało na dobry wiersz czekam lepszych pozdrawiam r
Leokadia_Koryncka Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 a co to jest miłość? mam rozumieć, że miłość zależy od ilości słów? to je miniaturka Panie Biały, ale czekać można... pozdrawiam...
Waldemar Kubas Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 Komentarz zostal skasowany przez administratora forum, ze wzgledu na zlamanie regulaminu serwisu. Uzytkownik otrzymal stalego bana.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam milutko nowego Gościa:) I to jest właściwe odczytanie miniaturki mojej. Dziękuję za "ładny":)) Serdecznie... Leo.
Waldemar Kubas Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 Komentarz zostal skasowany przez administratora forum, ze wzgledu na zlamanie regulaminu serwisu. Uzytkownik otrzymal stalego bana.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie często się zdarza właściwe wyczytanie z między wersów. Nawet uznani poeci mają z tym kłopot, ale taka już jest poezja, szczególnie ta nowoczesna. I jak napisałam w mojej sygnaturce - czytanie poezji jest większą sztuką, niż jej pisanie. Miłej Niedzieli... Leo.
Waldemar Kubas Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Komentarz zostal skasowany przez administratora forum, ze wzgledu na zlamanie regulaminu serwisu. Uzytkownik otrzymal stalego bana.
Rekomendowane odpowiedzi