Anna_Para Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 powroty przewroty zawroty głowy nawroty spotkań w przesmykach kosmykach włosów wrota wieczorów w kołowrotach boli mnie serce śmiejesz się bolą mnie rzęsy zaciskanych wspomnień przestajesz się śmiać i wtedy chowamy się za ścianą zdrapujemy emulsję ratio w łyżeczce do mieszania piołunu w kawie odbija się dziwna twarz nie poznaję siebie dobry Panie nie zlituj się nade mną zapomnij o co modliłam się wczoraj
Joanna_Janina Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Na początku od tych kołowrotów zakręciło mi się w głowie (ale pozytywnie), później nawet nie wiedziałam jakim sposobem tak szybko znalazłam się na ostatnim wersie.. szybki wiersz widocznie... taki inny podoba się ;) Pozdrawiam serdecznie Janina
Anna_Para Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Joanno Janino: Miło, że się dałaś zaprosić, dzięki, cieplutko, Para:)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Początkowo rozkręcony. Ostatnia strofa mnie zatrzymała na dłużej... Ładny. L. cieplutko.
Anna_Para Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Leokadio: To jest tak, jak zaplanowałam. Dzięki śliczne, cieplutko, Para:)
Anna_Myszkin Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zatrzymał. Udana zabawa słowem i myślą w tempie godnym Kubicy. Ładne metafory. Absyntem powiało ;) Pozdrawiam :) PS Może "kosmyków" zamiast "kosmykach", ale tylko tak sobie głośno myślę.
Anna_Para Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Dzięki Myszkino;) Musi być "kosmykach" bo to jest "w kosmykach", tyle, że bez "w" :)))) Cieplutko dziękuję, pozdrawiam, Para:)
Pancolek Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Nieporadne to. Początek - poezja lingwistyczna, potem idzie w tandetne tony, by skończyć na podniosłych. Niespójna forma, gubi czytelnika po drodze, który wątpi w jakikolwiek logiczny zamysł przed rozpoczęciem pisania tego tekstu. Podoba mi się jedynie zestawienie tych dwóch wersów: dobry Panie zapomnij o co modliłam się wczoraj
Anna_Para Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Pancolek: Dzięki za wyrażenie opinii. Surowy sąd, ale lepiej niż ignorek. Nie podoba się, nie znaczy, że "nieporadne", ale de gustibus... Para;(
agueda Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ostatnia zwrotka poderwała mnie, wstrząchnęła i rzuciła o ziemię. Całość- podoba się. Pozdrawiam, aguedka
Anna_Para Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Aquedko: Bardzo dziękuję, miło, że do mnie zajrzałaś;) Cieplutko, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 poradne, profesjonalne, poetyckie, świetna, sprawna zabawa słowem brawo, Para! oj, Paruniu, Ty to umieszzzz :)) buziak!
Anna_Para Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Taro: Dzięki, że znalazłaś czas:) Pozdrawiam serdecznie i cieplutko. Jest mi miło, że dostrzegaszszzzzz;) Para:)
Rekomendowane odpowiedzi