Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Jacek_Suchowicz   łącząc świadomość z tym co nieznane rachunek jest prosty - superego  świat archetypów odkrywam we śnie działka i słońce, a teraz praca   nie jestem inny jest nadal we mnie to miejsce skąd się wywodzę gdzie zobaczyłem się po raz pierwszy   Tymczasem gniję w pracy. Odpocznij za mnie.  
    • a kto o kadzidłach tu mówi zostawmy płomienie i dymy świadomość kształtujesz zaś w trudzie odchodzisz już jako ktoś inny   ps.już nauka potwierdza że świadomość znajduje się poza ciałem a to co mamy pod czaszką to przekaźnik łączący świadomość z ciałem'   przyjemnego odpoczynku:)
    • @Jacek_Suchowicz   Piękny wiersz napisałeś Jacku. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.   nie trzeba interpretacji słowa wrzucane do studni pływają po powierzchni metr wody dzieli od dna wystarczy by nie zatonąć    
    • @Jacek_Suchowicz   zapalam świecę z obu końców nie jestem kościelną gromnicą jak Victor Kruger płonę miast wędzić się w dymie kadzideł   Słonecznej soboty :)      
    • żeby prawidłowo odebrać ten wiersz trzeba przeczytać opowiadanie Walter   znalazłeś na chwilę cel życia bo działka spełniła marzenia dziś ogród i szczęście jest tycie bo pragnień radości już nie masz   nie cieszy cię słońce jak wstaje czy deszcz jak zwilża rośliny a starość odbiera nie daje czas odejść zostawić to innym   spójrz piszesz i jeszcze rozumiesz ogniwem Darwina nie jesteś więc zacznij z radością dziękować że byłeś pisałeś tu wiersze   pozdrawiam
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...