janusz_pyzinski Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 diabelsko dobre pozdrawiam piekielnie
Jolanta_S. Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja się nie zgadzam z tym plusem :(( do diabła mam rację!!!
H.Lecter Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja się nie zgadzam z tym plusem :(( do diabła mam rację!!! a czy protest będzie wyglądał następująco? : To uznana i energooszczędna metoda krytyczna, nie obciążająca głowy... ;) Anton, jest w tobie coś, co podziwiam i szanuję. Pod moimi wierszami, panienki nigdy nie zdejmują nawet szalika, pod twoimi - proszę... ! :)))
Marek_Stasiuk Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. twarzą ku ziemi, pochylenie po mnie obojętnie kto, dokąd nagie ciało wlokąc w kolczatce uczuć a idźcie wy w diabły beze mnie M.
Nessa Isilra Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Wrednie i zaciekle. Wiersz gdyby go przerobić, i obedrzeć ze skóry dałby się lubić.
Jolanta_S. Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czy protest będzie wyglądał następująco? : To uznana i energooszczędna metoda krytyczna, nie obciążająca głowy... ;) Anton, jest w tobie coś, co podziwiam i szanuję. Pod moimi wierszami, panienki nigdy nie zdejmują nawet szalika, pod twoimi - proszę... ! :))) [color=#FF0000] fisiu nie podoba mi się, że wypisujesz za mnie takie bzdury! a Lectera i innych czytelników nie wiem po co wprowadzasz w błąd? jaką masz z tego przyjemność? informuję, że powyższe dotyczące ściągania majtek to kolejny wybryk fisi, tak sobie myślę, czym zasłużyłam? a także po co pisać na tym portalu cokolwiek, kiedy inni mogą dowolnie i bezkarnie zmieniać, dodawać itp. podszywając się za innych... to chyba jest karalne... fisia co na to powiesz, a radzę rozsądnie podejść do tematu, bo lubię żarty lecz to co robisz nie przypomina żartów......[/color]
Leonard Kern Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Ten portal, to zwykłe kółko różańcowe, żal poezji i Poetów.
Rekomendowane odpowiedzi