Baba_Izba Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 jeśli taka jest dzisiaj miłość to nawet słyszeć o niej nie chcę wystarczy płacz w poduszkę nocy i żałość twoich cichych westchnień teraz tylko lat osiemnaście nosisz w plecaku wśród zamierzeń szczęście na nowo się uśmiechnie musisz w to tylko mocno wierzyć nie mów kochanie że jest ci źle wachlarze rozłąk chłodzą żale choć każdy kiedyś kończy się sen warto i cierpieć by śnić dalej
Magda_Tara Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 piękny wiersz o trwaniu, o wierności, o współbyciu wbrew wszystkiemu, wbrew cierpieniu. jak dobrze mieć kogoś przy kim można cierpieć. ważny, wielki wiersz o kochaniu (banalny, mało ambitny?) Babo Najmilsza, dziękuję :*
Baba_Izba Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Własnie moja wnusia przeżywa zakochania, porzucenia, piękny wiek, ale to się dopiero naprawdę docenia w dorosłości! Dziękuję, ściskam - baba
Baba_Izba Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Judyt! Bardzo! - serdeczności - baba
Anna_Myszkin Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Pięknie i prawdziwie, a temat szczególnie mi bliski, bo moja osiemnastoletnia córka też na etapie gubienia mlecznych ząbków w miłości. Pozdrawiam serdecznie.
Judyt Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Judyt! Bardzo! - serdeczności - baba dopowiem(choć to z tekstu): miłość bez cierpienia nie jest możliwa J. wzajemnie dużo za dużo(:
Anna_Para Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Pięknie, na złamane serce. Przestawiłaby dla kondycji rytmu: "musisz w to tylko mocno wierzyć" ale to moja propozycja:) Cieplutko, Para:)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Piękny! I wszystko na temat. L. cieplutko...
krzysztof marek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawda Babo. hm. Ty masz wnuczkę ja mam dwie córki które tak szybko rosną, że mnie czeka to za lat parę.... obserwacja :))) a wiersz urokliwy, czuć uczucie zatroskania i życzenia dla adresatki samej dobroci i szczęśliwości. pozdrawiam serdecznie!
Baba_Izba Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świetnie to ujęłaś: "gubienie mlecznych zębów w miłości"! Na szczęście po mleczakach wyrastają te stałe, mocne i trwałe! Ale smuteczki nachodzą - zanim! Dzięki za komentarz i wpis, serdeczności - baba
Baba_Izba Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Judyt! Bardzo! - serdeczności - baba dopowiem(choć to z tekstu): miłość bez cierpienia nie jest możliwa J. wzajemnie dużo za dużo(: A może jednak gdzieś jest taka- tylko radosna?? Nie wiem! Jednak radosne, są chyba tylko w seriałach. Dziękuję ponownie, serdecznie - baba
Baba_Izba Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak zwykle, masz rację Aniu, dziękuję, już zmieniam, dziękuję! Ściskam! - baba
Baba_Izba Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz, taka opinia, to jak miłe pogłaskania! Jestem na nie łasa - jak moja kotka! Dziękuję, pozwól, że Cię uściskam! - baba
Baba_Izba Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawda Babo. hm. Ty masz wnuczkę ja mam dwie córki które tak szybko rosną, że mnie czeka to za lat parę.... obserwacja :))) a wiersz urokliwy, czuć uczucie zatroskania i życzenia dla adresatki samej dobroci i szczęśliwości. pozdrawiam serdecznie! Trudno mi ocenić sam wiersz, jednak jest prawdziwy, gratuluję dorastających córek! Najważniejsze, to nie utracić z dzieckiem kontaktu, traktować jego sprawy poważnie, nie tylko słuchać - ale słyszeć, i przede wszystkim, co by nie było - kochać. Mądrze kochać, Tylko nikt nie wie jak to zrobić, nie ma gotowej recepty i jednakowo reagujących ludzi. Myślę, że ważne jest wyczucie sytuacji, szczerość w kontaktach, zachowanie równowagi między rozumem a sercem. Dziękuję Marku, pozdrawiam serdecznie Ciebie i życzę szczęścia w życiu Córkom i całej Rodzince! Heej!
Joanna_Janina Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Nic dodać, nic ująć... samo życie przemawia z twojego wiersza... piękna puenta :) Pozdrawiam serdecznie Janina
Baba_Izba Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo za przeczytanie i miłe słowa dla wiersza i mnie, ma się rozumieć! Serdecznie pozdrawiam - baba
Judyt Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dopowiem(choć to z tekstu): miłość bez cierpienia nie jest możliwa J. wzajemnie dużo za dużo(: A może jednak gdzieś jest taka- tylko radosna?? Nie wiem! Jednak radosne, są chyba tylko w seriałach. Dziękuję ponownie, serdecznie - baba Nie tylko Izo(: przede wszystkim w sercu -jest to możliwe. Seriale tworzą wyimagowany świat, a my mamy prawdziwy. Wzajemnie(:J. dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi