Anna_Para Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 jak jesteś taki jak dziś przechadzasz się we mnie rozświetlonymi arteriami od niechcenia jesteś sobą jaki interesuje najbardziej listę moich tematów do zapamiętania jutro możesz przyjść niewyspany a ja będę się zastanawiać w kim spędziłeś mój nocny niepokój o której nad ranem nie pomyślałeś o mnie do tego stopnia że musiałam się napić ludzie teraz planują następne traktaty i waśnie jedzą kolacje z najdalszymi krewnymi stare panny podlewają peonie przed upałem sąsiad ćwiczy na trąbce pauzę na niebie dokonuje się zmiana warty paleta barw szarzeje szeroko wiem że specjalnie dla mnie jeszcze tylko raz pomyślę o tobie i zacznę demakijaż radości z lękiem co też jutro namalujesz mi na twarzy Kochany
krzysztof marek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 powiem Tobie Aniu szczerze, pisz więcej takich wierszy jak ten. jest bardzo przemyślany jeśli chodzi o treść, o wątki, o samą budowę. dla mnie ten wiersz jest przede wszystkim bardzo dobrym materiałem do dalszego poznawania duszy kobiety, jej oczekiwań, jej lęków. naprawdę. po prostu bardzo dobry wiersz. gratuluję Aniu :)
Anna_Para Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Krzyś Niezawodny, dzięki, bardzo, bardzo! Spod pióra, teraz powstał i od razu mu tak miło! (Temu wierszu mojemu) a mnie razem z nim;) Cieplutko, nocna zmiana Ann:)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Boże! Jak Ty pięknie piszesz... Gratuluję ! Czytałam dziś kilka Twoich i wszystkie zapięte... Serdeczności na dobrą noc... L.
Anna_Para Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Leokadio: Dziękuję Ci bardzo serdecznie. Miły akcent przed trudną nocką. Cieplutko, Para:)
anna_rebajn Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Też podpisuję się pod komentarzem marka. Wiersz bardzo dobry - świetnie poprowadzony, bez nadmiaru emocji. Czyta się świetnie z przyjemnością. a
Magda_Tara Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 a ja lubię, jak tak piszesz - bardzo ale wolę jak peelka jest weselsza, bo szczęśliwsza :( buziak! :)))))))
Anna_Para Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Anno R. - ślicznie dziękuję! Bardzo mnie budują takie recenzje. Aż chce się pisać:) Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Tarko! Ale wiersz Ci się podoba, więc jestem ja - autorka - bardzo szczęśliwa! Dziękuję pięknie! Cieplutko, Taruniu, Para:)
Jimmy_Jordan Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 "ludzie teraz planują następne traktaty i waśnie jedzą kolacje z najdalszymi krewnymi stare panny podlewają peonie przed upałem sąsiad ćwiczy na trąbce ciszę pewnie przed pogrzebem" jeśli pozwolisz (opuszczę jeden domysł, bo niby po co ten domysł, skoro reszta strofy wypowiedziana pewnie, informatywnie -ups nie ma takiego słowa, podkreśla je, to od funkcji informatywnej języka): "ludzie teraz planują następne traktaty i waśnie jedzą kolacje z najdalszymi krewnymi stare panny podlewają peonie przed upałem sąsiad ćwiczy na trąbce pauzy" pauzy to terminologia i muzyczna i jak się okaże poetycka, pauza w takiej konfiguracji zagra bowiem żarcik na słuchaczu, że to także Ty, o autorko, jesteś bohaterami swojego wiersza i wobec tego Ty po słowie pauza, także pauzę ćwiczysz, choć krótko. A końca tego pięknego wiersza, nienawidzę za tego "kochanego" i to "co przyniesie jutro". tu też mam destrukcję małą do Ciebie: "jeszcze tylko raz pomyślę o tobie i zacznę demakijaż radości z lękiem czy uda się ją znów włożyć " zdrówko,Jimmy
Anna_Para Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Dzięki Ji, pauzę kupuję natychmiast, pozostałe uwagi przemyślę. A Zakończenie zostawiam, moje jest ładniejsze:))) Dzięki bardzo śliczne, cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi