Kacper_M Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 wykrzywiam słowa jak usta w uśmiechu trwam w tym to mój rytm smutek gubię po drodze nie mam czasu dla Ciebie wybacz mi pomyśle jak to jest wezmę w dłonie ten miecz który ciął zostawiając blizny tak to przez bliźnich samoobrona argumentów prawdy niedopowiedzianych słów czekam tu by poznać świat mówią, że jest zły a ja czy Ty? to świat nie my samoobrona chodzimy na treningi ćwiczymy sprawność braku myśli refleksje pozostawiamy innym światu bo to nie my oni pomyślą za nas Wy czy My? kim jesteście? Ej Wy! kim jesteśmy? My
Baba_Izba Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ciekawie napisany, oryginalnie podany temat wiersza. Pozdrawiam - baba
Anna_Para Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Do połowy - ciekawa, dobra, refleksyjna liryka o charakterze konfesyjnym. Od słów:"to świat nie my"... już przestał się podobać. ;( Szkoda. Brakuje ogonka w "pomyślę", chyba, że to wołacz do "pomysłu" ? Nie wiem. Ale nie odzywam się wcale pod kiepskimi wierszami, zatem wiedz, że ten mi się podoba, ale do połowy! Uważam, że od połowy to drugi wiersz. Cieplutko, Para:)
Kacper_M Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w sumie na początku miał być rzeczywiście o uśmiechu ale w jednej chwili zmieniła mi się koncepcja i napisałem co myślę.. warsztat bo był taki spontaniczny nieprzemyślany do końca, choć myślę, że to musiało siedzieć we mnie skoro tak mi to wyszło a nie inaczej pomyślę nad drugą połową jeszcze ale teraz nie mam na to głowy sesja..
Kacper_M Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a dziękuję ślicznie za te pochlebstwa Pozdrawiam Kacper
Anna_Myszkin Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Wpadłam z rewizytą. Podoba się. Świeżo o odwiecznym dylemacie. Łatwiej o identyfikację ze światem, kiedy nam dobrze... Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi