Antoni Slawbicki Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 już późno i wracać pora szaleństwem byłoby zostać szaleństwem byłoby wracać zmierzch mocą niezmierną świt dalą odległą wieczór w noc się zamienia świetliki snują marzenia występkiem byłoby wracać występkiem byłoby zostać winą nie być tam wtedy gdzie sny się spełniają jak gwiazdy spadają a droga mleczna między świerkami grzechem byłoby ot co
bruno seping Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 zmierzch, szaleństwo, grzech... niepokojący klimat - szkoda że majowy, bo maj taki lajtowy... posłuchaj tego: starymarzyciel.wrzuta.pl/audio/0pUpsNTI7Hn/ewa_demarczyk_-_taki_pejzaz i zmień tytuł na listopad:) pzdr:)
teresa943 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 niepokój, rozdarcie pomiędzy pragnieniem powrotu na mleczną drogę a poczuciem grzechu - wadzenie się z własnym sumieniem i niemoc w podjęciu decyzji myślę, że w tytule "późnomajowy" to metafora do późnej miłości ...wtedy najczęściej tak trudno "wybierać" serdecznie pozdrawiam - Krysia
Antoni Slawbicki Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 sam nie przypuszczałem że tak to można odbierać, ale uwaga perfrkcyjnie trafna
Anna_Para Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Antoni: Czytam tak jak Krysia, bo to moja bliźniaczka mleczno - poetycka! Cudności! I nie wiem, czy wróciłeś w końcu? Cieplutko! Para:)
Rekomendowane odpowiedzi