gżegżółka Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Gdy ktoś powie: "Archimedes Nie wykrzyczał Heureka!" Tego już proboszcza sedes Do czyszczenia rano czeka *** Zaprzecz tezie: "Archimedes Wyprze wody ile waży" A przejedzie cię mercedes W którym siedzi pastor wraży
gżegżółka Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Kto posądzi Nielsa Bohra Że nic nie wie o atomie Opat będzie do wieczora Czyścić rury nim w Gazpromie
gżegżółka Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Kto by twierdził że Skłodowska Nie odkryła z mężem radu Temu poda mafia włoska Starą mniszkę miast obiadu
gżegżółka Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Kto by wątpił że Newtona Są zasady dynamiki Temu łeb zabrudzi wrona Obok drzwi do bazyliki
ja_bolek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Któż zaś ów Johannes Kepler O tym wiedzą w Ratyzbonie Muzykę słyszał sfer Słyszał nawet o nim ... Boniek
HAYQ Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Komu Mendelejew ciąży i nie kuma nic z tablicy temu opat zawsze zdąży zadać mendę przy chrzcielnicy sorry, z fizyki byłem słaby ;)
ja_bolek Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 nikt nie watpi dziś w Einsteina ani w małpkę Fiki-Miki że to wszy są z łajna po cóż więc te krzyki
ja_bolek Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oczywiście ... wyższych sfer ...
gżegżółka Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Kto by rzekł: "Mendelejewa Nic nie łączy z czystą wódką"* Temu Górniak hymn zaśpiewa Pop go zerżnie za wygódką *Mendelejew obronił rozprawę doktorską "O połączeniu spirytusu z wodą"
gżegżółka Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Rzeknij tylko że Celsiusa Skala jest niepopularna W łeb ci da zwolennik Husa Gdy nastanie noc polarna
HAYQ Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Kto Galileusza beształ, drwiąc, że heliocentryzm - mrzonką, temu ksiądz zapuści leszcza (od zakrystii) aż po dzwonko.
gżegżółka Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2010 Kto zawoła że Franklina Piorunochron był do kitu Temu pop po szklance wina Wleje w gardło iperytu
HAYQ Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 Kto z ciał w ruchu drwi (Einsteina), a z względności ciut rozumie, ten różańce (Made In China) względnie dzwon - zrobi. Po sumie.
HAYQ Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 Komu na myśl przyjdzie z Biota przykład brać w eksperymentach, temu już magnetyzm opat z łba wybije, aż zastęka.
Rekomendowane odpowiedzi