AngelWithDirtyFace Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 Dlaczego nie słuchałaś gdy przeklinałem ciszę między nami Dlaczego nie patrzyłaś gdy wzrokiem błagałem o Prawdę Powiedz mi ... Dlaczego boję się że nigdy się nie dowiem ... Czego pozbawił nas strach, lekceważąco umykający naszej uwadze Dobre intencje są jak potwór którego się boisz Już nie musisz przed nim uciekać Minęło jego pięć minut Proszę ... Nadszedł czas na nowe show Lecz teraz reżyserujesz je sama ...
Gość Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 słuchać, patrzyć, uciekać, dwa razy - bać się. w sumie nic pozytywnego. szkoda. pozdrawiam.
Pielgrzym Ostatni Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 Dla autora głębokie, dla czytelnika płaskie. Próba emocji z samych banałów. P
Dorota_Jabłońska Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 no nie całkiem płaskie... jest sporo i jeśli to początek - dobry :)
teresa943 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 szkoda, że to nie w Warsztacie, przydałoby się dopracować serdecznie pozdrawiam - Krysia
Pancolek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 Proponuję najpierw wziąc do łapki jakąś dobrą poezję do czytania, a potem wziąc się za pisanie
Judyt Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja odczytuję podobnie jak Krysia, ale jeszcze jedno co mi się nasunęło: uczucia, emocje, próba -odpowiedzi na zadawane sobie pytania, może nie zawsze wszystko udaje się wyjaśnić, podm. liryczny pyta z wyrzutem być może, może zastanawia się nad szansą? chociaż jak to "show" zostało wprowadzone to zaciera to ją. tak sobie lekko podumałam J. serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi