Maciej_Satkiewicz Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Adam kochał Ewę dlatego przyjął od niej jabłko odtąd także uwierzył że urodziła ich ziemia ustanowiła nowe prawa wydała kwiaty i pszczoły nie mając usprawiedliwienia dla nagich pragnień w lusterkach wody w makijażu wiosny łamie światło w surogat ekscytacji to postać fizjologiczna z natury dwoista jak niewierne źródło nieodłączna od niej jabłoń Bóg przysłał ptaki
Magda_Tara Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 no i udało się wiersz bardzo się podoba nie czuję się winna, dzięki mnieBóg przysłał ptaki
Anna_Para Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Dawno Cię nie czytałam Macieju, dziś przeczytałam, i nie żałuję! Doskonały tekst. Cieplutko, Para:)
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 Dziękuję za odwiedziny, ptaki to miłe stworzonka i chyba żaden wiersz nie jest niewart przeczytania, wiersze są za krótkie i zbyt "od serca" ;) pozdrawiam
Judyt Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 te ptaki zapadają, mi ostatnio jak szłam wróbelki ciskały się pod nogi(: J. serdecznie, fajnie się czytało
Rekomendowane odpowiedzi