Anna_Para Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 gmeram w sobie jak w kuble na śmieci szuka się podartego kuponu totolotka wszystko przy okazji wpada w ręce zleżała recepta na tabletki antypoetry źle wywołane zdjęcie – patrz na tym w ogóle się nie uśmiecham racja dlatego podarłeś wiersz że cię kocham zbyt osobisty nie nadaje się do publikacji nadmiar szminki na chusteczce po makijażu dlaczego do cholery nie włożyłam ci jej do kieszeni na szczęście w podróży ach tak wiem bo ja głupia jestem przez to wszystko pod różą wiatrów się nie śni to trzeba samemu zjeść a potem zwrócić kochaj mnie pod wiatr
krzysztof marek Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Aniu, będę krytyczny ;) przede wszystkim tytuł... "gmeram" - nie pasuje mi. jakiś taki za bardzo potoczny wyraz, tak samo jak "kubeł". poza tym odczuwam lekki chaos w wierszu, myślę że zamierzony, ale umyka troszkę przekaz. swoją drogą peel-ka przechodzi jakiś kryzys samoakceptacji ("bo ja głupia jestem" - e tam...), szkoda, no... i dlatego tak wiersz Twój odbieram. pozdrawiam bardzo bardzo przyjaźnie :)))
wanesa_ciska Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 A ja myślę że jest właśnie taki nieodgadniony , nieprzewidywalny ,taki z szukaniem dziury w całym jak to tylko peelka , znaczy kobitka potrafi ==czasami ...pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Krzysiu! Ty lubisz, jak piszę, że jestem szczęśliwa, że mam wszystko! A ja nie zawsze mogę pisać o szczęśliwym "poszukiwaniu w sobie". Czasem "gmeram", i "odrywam strupy" i jestem smutna, chaotyczna, bardzo! Delikatnie powiedziane, że smutna! Cieplutko, dziękuję Ci, że reagujesz! Patrz, Tary nawet wcale nie ma! ;*((((( Para:) zaraz to wszystko poprawię! Specjalnie dla Ciebie, Przyjacielu!
Anna_Para Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 odkrywam w sobie na nowo, jak w kufrze szuka się płatków zasuszonej magnezji, wszystko przy okazji wpada w ręce stara recepta na eliksir zapominania źle wywołane filiżanki – patrz na tej się w ogóle nie uśmiecham racja dlatego schowałeś wiersz że cię kocham zbyt osobisty do publikacji się nie nadaje nadmiar szminki na chusteczce do makijażu dlaczego nie włożyłam ci jej do kieszeni na szczęście w podróży ach tak wiem bo ja głupia jestem przez to wszystko pod różą wiatrów się nie śni to trzeba zjeść na jawie a potem zwrócić kochaj mnie pod wiatr To extra dla Ciebie, Krzyś! I już się uśmiecham!!! Serio! Para
Magda_Tara Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 ide se popłakać z tego gmerania, wiesz, dlaczego. :) piekny jeden i drugi.
krzysztof marek Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. naprawdę Extra Aniu... :) pięknie! dziękuję mocno mocno :)))))))))))))
Anna_Para Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Proszę bardzo Krzyś! I dziękuję za "mocno, mocno" :) Para
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Bardzo piękny wiersz :)) moim zdaniem te pare potocznych słów właśnie bardzo tu pasuje bo oddaje, wg mnie, realistyczność i prawdziwość uczuć w wierszu. "pod różą wiatrów/ się nie śni" , "kochaj mnie/ pod wiatr" piękne :)) Życzę by przy gmeraniu peelka znalazła coś dobrego i na pocieszenie ;) Serdecznie pozdrawiam... :)
Anna_Para Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Mateuszu, dziękuję i równie serdecznie pozdrawiam, cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Wanesko: Dzięki serdeczne! Szukanie dziury w całym albo remanent w szufladzie z wierszami? Najważniejsze, że wiersz się podoba. Cieplutko, Paraanna:)
Rekomendowane odpowiedzi