Fly Elika Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 zabierz mnie tak po prostu mnie zabierz gdzieś na koniec przed końcem naszego będziemy robić wycieczki po własnych duktach wierszy nie będziemy palić świec gdy niebo zajdzie za słońce założymy staw ze złotą rybką i towarzyszem żaby w koronie w zimie będziemy malować lato podczas upałów zimę jesień poprzeplatamy z wiosną by nie było przesileń możemy też prostować kartki przepisując skrypty nadając im tony przejrzystych z tomcia palucha wyśnimy wędrownika który nie mówi za dużo lecz nutami słów pływa wystarczy tysiąc ksiąg i jedna kiedy wydorośleje przełożymy na negatyw niczego nie pragnę więcej tylko ciebie blisko aż po zawsze kilku dni nad morzem lub oceanem i spacerów po górach na otuchę
Smutek_Jan Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 dobry wiersz, ''wystarczy tysiąc ksiąg i jedna kiedy wydorośleje przełożymy na negatyw'' - ładne metafory serd.pozdr.
mały_dzielny_toster Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 troszkę bym to skróciła i wycisnęła z tego samą esencję, bo jestem raczej zwolenniczką minimalizmu, ale tak też jest b.ładnie pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Janie za ponowne czytanie ;) ładne, tak jakoś wyszło,żywię nadzieję na odp. rozumienie :) Pozdrawiam serdecznie
Fly Elika Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mały dzielny toster, zabawny nick być może za długie, ja jakoś lubię różnie i zależy o czym, a ten utwór to jakby trochę siła wyższa dlatego to tak ;), szczerze mówiąc mało czytałam wierszy twojego autorstwa, brak czasu na uważne większości utworów, może z czasem uda się więcej dziękuję za opinię i zdanie pozdrawiam
Magnetowit_R. Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 mniej a konkretniej. może: bądź zawsze ze mną;)
6 kilo Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 Eliko, ja mam złotą rybkę w sadzawce, a jak kosztuję jasia wędrowniczka to te cholery się mnożą, głównie w moich oczach, lubię Twoje wiersze, czasami są genialne!!!!! ten też jest świetny, ale nic dziwnego bo dobra jesteś!!!! Eliko, uśmiecham się do Ciebie słoneczkiem i kwietnymi łąkami, i cieplutko ściskam, jacek.
Fly Elika Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. krótki, dobry komentarz nie jest zły :), jeśli tak to mam rozumieć, nie wszystkie komentarze pasują do ujęć, dzięki za ten ;)
Fly Elika Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co ci tu mam odpisać Jacuś, spożytkuj jasia wędrowniczka poczciwie, i ubierz ciemne okulary może bardzo Ci dzięki za czytanie, i uśmiech taki w ogóle i nawet pozwolę z tych okazji wycieczek, na duże uściski pozdrawiam milusio
Dorota_Jabłońska Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Fly w odsłonie intymnej :))) To musiało się udać! Pozdrawiam serdecznie :)
Fly Elika Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A coś się udało Doroto, to ja nawet o tym nie wiem :), ja tylko wydaje mi się subtelnie walczę, jak mogę o to co szczere, prawdziwie tkliwe i ckliwe, ale nie w imię tylko ekshibicjonizmu intymnego, i nie dam się zdusić, mimo, że to nie ma juz takiego znaczenia, a Kasia mi czasem pomoże, prawda Kasiuuu!!! :))) pozdrawiam serdecznie Dorotko w zasadzie to by było na tyle
kasia.mała Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Eliczko, ja Cię obronię :)) znam ten wiersz dobrze, też czytałam, nie martw się Jacuś też jest, a w ogóle to będzie ładniej :)) będzie ślicznie, będzie lepiej, pozdrawiam Kasia
6 kilo Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 jasne, że jestem!!!!!!!!!!!!!!! jacek.
Fly Elika Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. faaaajnieeee dzieki Jacuś pozdrowionka
Fly Elika Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu wiedziałam, że mnie nie zawiedziesz :), dzięki za wstawiennictwo, pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 fajnie, że zaglądnąłeś dzięki za słówko w dążeniu do takiej innej pożądanej prostolinijności może okazać się skuteczne ja to nawet kiedyś sprawdziłam szok jak zaskoczenie, i jaka mina :)) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi