aluna Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 wspinam się po drabinie promieni spadam w przestworza znów i znów i tak w koło wiem że przepadnę to natura przecież to zwyczajne takie ludzkie Bóg wie co robi z nami maluczkimi jak z ziarnkami nawet nie piasku ani popiołu liczy się tylko wiara jedyna moc i potęga w krzyżu na wieki
Smutek_Jan Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Aluna pięknymi metaforami wyrażona puenta. wspinam się po drabinie promieni na tak. pozdr.serd.
anna_rebajn Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 i ciężko jest tylko kiedy parzą dłonie te promienie złociste gdy się po nich wspinam więc czasami spadam gdy z bólu zapomnę że mnie nimi przybijasz do swojego krzyża ;-)) Całuski alunko. Tak trzymaj. Będzie lepiej. anna
aluna Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło poczytac taki komentarz Smutku! Serdeczności! Ania
aluna Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Całuski dla Ciebie Droga anno! Ukłony za przepiękny ....! Samych serdeczności! Ania
Marlett Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Aluno Trudno przejść obojętnie i trudno napisać komentarz . PozdrawiaM.
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Musiałbym powtórzyć co już inni napisali, więc powiem tylko, że po prostu piękny wiersz przez duże P ;) Pozdrawiam serdecznie... ;)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Wiersz zatrzymuje i kusi do interpretacji różnych, ale i do zmiany formy, bo można różnie by go zapisać. Nie nie to nie krytyka, tylko tak jest napisany, że prowokuje do różnych zapisów. Gratuluję pomysłu. Pozdrawiam Aluna
aluna Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Marlett ,że wiersz zatrzymał Cię.... A komentarz w" podtekście"! Serdeczności! Ania
aluna Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi ...bardzo Mateuszu! Samych serdecznosci! Ania
aluna Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Zbyszku ,że skłonił Cie do innej formy interpretacji mojego przemyslenia! Bardzo serdecznie! Ania
Judyt Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 tak jak Marlett. Fajnie, może to dla innych świadectwo też Twoje (...) J. serdeczności po same wnętrzności
Rekomendowane odpowiedzi