aluna Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 siedzę w cieniu ogród w wiośnie zimny wiatr w plecy nic taka aura przed czarne chmury piszę jak filozof który nie doznał myślami uciekam w przeszłość a powraca przyszłość jak każdemu z nas życie cierpkie gorzkie jak piołun na trudne pytania nie mam mocnych argumentów ------------------------------ aby żyć trzeba trwać
bazyl_prost Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 niezdrowy filozof , skonsultuj z doktorem to przeziębienie
Smutek_Jan Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 aby żyć trzeba trwać - dobra puenta wiersz, argument na duże tak, podoba się wiersz. pozdr.
aluna Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację bazylu -niezdrowy tak,konsultacja była,i nic! Zdrowka! A.
aluna Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszy post ...! Życzę zdrówka ! Serdecznie! A.
marek_cz. Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Jak to, na trudne pytania nie ma ma argumentów? Ja niechcący znalazłem odpowiedź w puencie, 'aby żyć, trzeba trwać' I tego życzę peelce, bo ładnie zachęca do życia:) Pozdrawiam, marek.
Pablo_Pikaso Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie Aniu! mam coś zaśpiewać? amo... pamiętasz? pozdrawiam serdecznie Paweł (Poblasko?)
teresa943 Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. więc trwaj i żyj każdą chwilą dziś jutro niepewne z daleka nie wiesz piołun czy wanilia bez odpowiedzi zostawia los ten jeden moment co tak krótko trwa jest darem niebios dla Ciebie Aniu serdecznie i cieplutko - Krysia
Judyt Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 nie można rozpamiętywać tego co było..wtedy łatwiej trwać Haniu, J. serdecznie
aluna Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za odniesienie marku cz.! Dobre slowo na wagę zlota! Serdeczności! Ania
aluna Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie Aniu! mam coś zaśpiewać? amo... pamiętasz? pozdrawiam serdecznie Paweł (Poblasko?) Milo,że czytasz i pamiętasz ! Serdecznie i ciepło Poblasko! Ania
aluna Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. więc trwaj i żyj każdą chwilą dziś jutro niepewne z daleka nie wiesz piołun czy wanilia bez odpowiedzi zostawia los ten jeden moment co tak krótko trwa jest darem niebios dla Ciebie Aniu serdecznie i cieplutko - Krysia Dziękuje Droga Krysiu ,,,wiesz jak lubię wierszem na wiesz! Serdecznie z ukłonami! Ania
aluna Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To rozpamiętywanie minionego właśnie sprawia mi ulgę,,,wiesz dlaczego! Serdeczności samych! Ania
anna_rebajn Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a kiedy i trwać jest mi trudno myślę o Tobie który wspinałeś się pod górę ociekając winami pokoleń mój krzyż taki mały a gnę się jak trzcina będąc słabszą od niej a Ty tuż za oknem gałazką bzu łagodnie kiwasz do mojego jutra jakbyś głaskał po głowie i szeptał nie bądź smutna ;-) alunko. Głowa do góry. To po prostu Twój udział w tym co kiedyś się wykonało. Trzeba iść. anna
Judyt Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To rozpamiętywanie minionego właśnie sprawia mi ulgę,,,wiesz dlaczego! Serdeczności samych! Ania mogę się tylko domyślać(...), ale wiem raczej, ten cień jest tutaj piękny skłania do refleksji, chociaż czasem bywa ciemniej, to tutaj wychodzi słońce, J. wzajemnie oj tak
aluna Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a kiedy i trwać jest mi trudno myślę o Tobie który wspinałeś się pod górę ociekając winami pokoleń mój krzyż taki mały a gnę się jak trzcina będąc słabszą od niej a Ty tuż za oknem gałazką bzu łagodnie kiwasz do mojego jutra jakbyś głaskał po głowie i szeptał nie bądź smutna ;-) alunko. Głowa do góry. To po prostu Twój udział w tym co kiedyś się wykonało. Trzeba iść. anna Droga anno ,nawet nie wiesz jak milo , przemilo poczytac wiersz przeznaczony dla....!!! Serdecznie , bardzo serdecznie dziękuje! Życzę wszystkiego co naj....dla Ciebie! Ania
aluna Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To rozpamiętywanie minionego właśnie sprawia mi ulgę,,,wiesz dlaczego! Serdeczności samych! Ania mogę się tylko domyślać(...), ale wiem raczej, ten cień jest tutaj piękny skłania do refleksji, chociaż czasem bywa ciemniej, to tutaj wychodzi słońce, J. wzajemnie oj tak Droga Judytko wiesz doskonale, wiesz wiesz!!! Serdecznosci! Ania
Rekomendowane odpowiedzi