Koval_ZNowin Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 pomosty dawnych miast wciąż drewniane łączyły nas na nowej ziemi karmieni wciąż nową tajlandzką czekoladą rozpaleni rzucaniem złych nałogów zwykle po piętnastej raz na ławce bóg wie gdzie za szarymi blokami może dwa mam głód momentów
stokrotki w rosole Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 super puenta, taka niejednoznacza:) Pozdrawiam serdecznie, łucja.
Judyt Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 aż mi się słodkiego zachciało(: fajnie poczytać, a ten karmel zachęca jeszcze bardziej. J. serdecznie
Koval_ZNowin Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie też ciekawi jakie to byłyby momenty. pozdrawiam serdecznie:)
Koval_ZNowin Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja już po wieczornej konsumpcji:) pozdrawiam serdecznie
Judyt Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja już po wieczornej konsumpcji:) pozdrawiam serdecznie a ja po tym wierszu..marzy mi się karmel- albo krówka(: hi J. a jakże by inaczej.
Koval_ZNowin Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja już po wieczornej konsumpcji:) pozdrawiam serdecznie a ja po tym wierszu..marzy mi się karmel- albo krówka(: hi J. a jakże by inaczej. dobre marzenie jest najlepszym pretekstem by zasnąć:)
Judyt Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja po tym wierszu..marzy mi się karmel- albo krówka(: hi J. a jakże by inaczej. dobre marzenie jest najlepszym pretekstem by zasnąć:) albo iść i poszukiwać karmelu, jasne, że tak może mi się przyśni też(:i nie tylko to. A inną drogą, to też już kolacyjkę jadłam, ale chętka na karmel tak szybko coś mi się zdaje nie przeminie(: J. ahoj! - to tak ku głodzie momentom! Pięknie o tym zasypianiu tysz!
Anna_Para Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Pozdrawiam, i melduję, że dziś dla fanaberii w kąpieli miałam karmelowy peeling! Miły zbieg okoliczności. Fajnie się czytało Kovalu, Cieplutko, Para:)
teresa943 Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 pomosty dawnych miast wciąż drewniane łączyły nas na nowej ziemi karmieni wciąż od nowa tajlandzką czekoladą rozpaleni rzucaniem złych nałogów zwykle po piętnastej raz na ławce bóg wie gdzie za szarymi blokami może dwa mam głód momentów sorry, ukryłam zewnętrzne rymy, ale oczywiście to tylko moje takie tam...a wiersz Twój :)))) bardzo mi się podoba "karmel"...jest wieloznaczny, łączy w sobie ziemską słodkość i coś "nadprzyrodzonego" :):) serdeczności - Krysia
Koval_ZNowin Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciiiiiiiii bez reklam:P pozdrawiam serdecznie;)
Koval_ZNowin Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A poza tym smakuje:0 pozdrawiam serdecznie:)
Magda_Tara Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 ja też mam głód momentów PERMANENTNY!!!!! puenta warta grzechu :))))))) wiersz podoba się, a jakże! :D
Koval_ZNowin Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a jakże się cieszę:)
Rekomendowane odpowiedzi