Joanna_Janina Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 gdy cierpienie zagląda ci w oczy gdy sił już nie masz by powstać zaufaj Temu co w niebiosach wysoko z Nim żaden ból nie potrafi przerosnąć możliwości On zna lekarstwo na każdą chorobę Jego jedno słowo jest w stanie wymazać cierpienie z księgi twego życia tylko trzeba zawierzyć miłosierdziu Stwórcy bo ta wiara co przenosi góry jest najkrótszą ścieżką do domu Pana a On nieustannie czuwa i przynosi ukojenie tym którzy potrafią przejść po wodzie
Judyt Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 treść wiersza fajowa! dobrze że.. J. serdecznie
Joanna_Janina Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Dziękuję Judyt za komentarzyk. Miło mi, że się podoba treść. Pozdrawiam serdecznie ;) Janina
Judyt Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie że tak Janino, tylko, czy w ten sposób podana trafi do innych? Zdaje mi się, że nie. Więc no nie wiem, treść jak najbardziej. J. mykam, uśmiecham się
Rekomendowane odpowiedzi