teresa943 Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 przyjąłeś wyzwanie carte blanche zapomnij o wczoraj choć jutro tajemnicą nie szkoda trudu na odrodzenie już dziś dla ciebie pomaluję szarość jasną farbą w oknach czerwone pelargonie ogrzeję zza chmury uwiodę fortunę przez nowe dni pobiegniemy na przełaj
Anna_Para Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Wiesz Krysiu, kiedy Cię czytam, mam wrażenie, że mówisz do mnie, właśnie do mnie i tylko do mnie! To trudne, a Ty potrafisz:) Paraanna:)
teresa943 Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz Aniu? Po prostu ...pisząc zwracam się do konkretnego człowieka, stąd może wypływają Twoje odczucia, ale to ogromna radość dla autora, że Czytelnik właśnie tak "reaguje". Dziękuję serdecznie. :))) Cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, naprawdę? Sprawiasz mi wielką radość :) Dziękuję. :))) Serdecznie i cieplutko - Krysia
wanesa_ciska Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Peelka daje takie ciepłe poczucie bezpieczeństa , ze tylko podpisywać co się da w ciemno ..pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 na przełaj? ja bym dużo dał, żeby trochę zwolnić Krysiu :) Ładny wiersz. Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o, dawno Cię u mnie nie było, witaj! dzięki :))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie peelka prawdziwie kocha :))) dziękuję Waneso :-) serdecznie i ciepło - Krysia
teresa943 Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HAYQ, czasem jest taka sytuacja, że trzeba przyśpieszyć, żeby jeszcze zdążyć :)))) szczególnie gdy ma się świadomość, że tego czasu już "skąpo"... dziękuję *D serdecznie i ciepło - Krysia
Zbyszek_Dwa Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Wiele w tym wierszu nadziei Krysiu a peel to szczęściarz, mając taką podporę :) Piękny wiersz. Serdecznie pozdrawiam Krysiu :))
teresa943 Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze odczytujesz. Dziękuję Ado, także w imieniu peelki. :):) Serdecznie i ciepło pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za obecność i czytanie. :) Serdecznie - Krysia
teresa943 Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ogromna radość, że "rozgryzłeś" zamysł. Rzeczywiście "peel to szczęściarz", tylko trochę ...zalękniony. Dziękuję Zbyszku. :):):) Serdecznie i cieplutko pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi