seweryna żuryńska Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 na granicy niechęci i żalu w perspektywie nieważkich nieboskłonów chodzę ja proza kropli porannej mgieł spowijających realność uczuć sensoryczności na granicy oddechu i marzeń otulenia serca uśmiechem snuje się moja dusza odbicie istoty prawdy wykładnik ziemskiego spełnienia celowości na granicy trzepotu rzęs i głodu ust dłoni wyciągniętych do ciepła żyje moje ciało śmieszne skupisko zmysłów przewartościowane symbole rogate ego
janusz_pyzinski Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 "rogate ego" w dobrym kierunku pozdrawiam
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Sprawia wrażenie, że autorka demonstruje nienaturalnie sprawny język. Jestem gdzieś pośrodku.
grazyna k Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 dłuuugo nie było Cię tu Seweryno...z ogromną radością Cię witam :))))
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Seweryno, to jest poezja, gratuluję, pozdrawiam, Stefan.
seweryna żuryńska Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 dziękuję za gościnę dziękuję szczególnie..za słowa pozostawione pozdrawiam seweryna
Bea.2u Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ja poczekam, aż urośnie :)
pawel_g87ns Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 cudowny ;)..emanuje goryczą, bezsilnością, może zrezygnowaniem.. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi