adam_bubak Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. troszku przeładowany rozumiem zamysł, ale ostatnio upodobałem sobie raczej bardziej przejrzyste teksty pomimo tego ostatnia świetna :) Pozdrawiam :)
Judyt Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem, może trochę razić. Początkowo byli przegrani, ale nie za bardzo pasowało, bo ktoś przegrany, to nieszczęśnik i właściwie należy mu się współczucie. A tutaj ktoś sobie przesrał/li, więc ma(ją), co chci(ał)li ;) Poniekąd znam peela - darowane nie zostanie. Dzięki Judyt, pozdrawiam. hm..ja wiem? czasem i przegrany jest większym wygranym niż ten jakby zdawało się " zwycięsca" J. serdecznie
Jacek_Suchowicz Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 finałek doskonały bo z tych co to mają przesrane trudno amalgamat stworzyć ironia nie leczy ranę lecz z bólem idę wzdłuż drogi pozdrawiam Jacek
Baba_Izba Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 Mnie dzisiaj pasuje do nastroju! Mocny, fajny wiersz, peel niezupełnie sympatyczny, ale dość powszechny w grupach środowiskowych, również i w twórczych. Serdecznie pozdrawiam - baba
HAYQ Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. troszku przeładowany rozumiem zamysł, ale ostatnio upodobałem sobie raczej bardziej przejrzyste teksty pomimo tego ostatnia świetna :) Pozdrawiam :) Dzięki Adamie, muszę się zgodzić - jest przeładowany i to niemiłosiernie ;) Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem, może trochę razić. Początkowo byli przegrani, ale nie za bardzo pasowało, bo ktoś przegrany, to nieszczęśnik i właściwie należy mu się współczucie. A tutaj ktoś sobie przesrał/li, więc ma(ją), co chci(ał)li ;) Poniekąd znam peela - darowane nie zostanie. Dzięki Judyt, pozdrawiam. hm..ja wiem? czasem i przegrany jest większym wygranym niż ten jakby zdawało się " zwycięsca" J. serdecznie Też to wiem Judyt, możliwości są nieograniczone :) Dzięki ponownie, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Z mądrą Babą miło jest pogadać. Dzięki za ten komentarz. Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nawykli zaciskać szczęki znów kompres spadł w nogi zdrożone skarabeusze udręki to czy my gównianość w ironię dzięki Jacku Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi